reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Wpadlam dzien dobry powiedziec... dzis o 11 odbieramy babcie z dworca i jedziemy z nia kupic jej telewizor... potem do niej zamontowac go i podlaczyc.... takze zmykam i milego dnia!:)

reklama
Z ortografią chodzi o mnie, bo dałam się poznać jako szaleńcza językowa purystka, która dostaje szału, gdy widzi brak znaków interpunkcyjnych, diakrytycznych, błędy ortograficzne i stylistyczne. Już mi przeszło, przynajmniej na forum :-D

citrus

co do tego reportażu to nie widzę sensu prasowania ciuszków ;-) a propo wyrodnych matek to mój mąż był na uczelni i obok niego siedziała matka z elektroniczną nianią. Nagle dziecko zaczęło ryczeć...Gdzie zostawiła dziecko? W samochodzie.... :szok:

Ewusia.. haha aż mnie zmroziło... w samochodzie??? szok doslownie....

Co do prasowania ciuszków dla dziecka, ja prasowałam pierwsze 6tyg zycia dziecka i potem powoli od tego odchodziłam.... a jak Asia miała 6 miesiecy miała ciuszki prane w zwykłym proszku :) Ja z tych mam panikujących, ale też leniwych i nie przesadzających. Połozna która przychodziła do mnie mowila ze szkoda długo prasowac bo potem alergie i inne takie jak dzieci sa wychuchane...
A przychodziła 6 tyg bo mojemu dziecku pępek nie chciał tyle czasu odpaść :)

Co do ortografi.. poprostu zauwazyłam wczoraj u siebie błąd i nie chciało mi sie edytowac hahahah dlatego napisałam zebyście mi wybaczyły. Ogolnie czesciej strzelam gafy stylistyczne niz ortograficzne.

Witam się i ja:tak:

Co do artykułu, spodobał mi się, uważam, że w niczym nie można przesadzać. Wydaję mi się, że będą starała się żyć normalnie, ale podejrzewam, że od chwili narodzin dzidziusia moje życie nie będzie już nigdy ,,normalne'' :sorry: Należę niestety do osób panikujących, chociaż nie powiem pracuję nad sobą.

Miłego dnia dziewczyny.

Dzien dobry .Cytrusek ja szczelam byki jak chole .......ale w tylku mam to , bo dzieci niemieckiego sie ucza wiec powoli zapominam polska poprawna pisownie :).Znam Tu ludzi ,ktorzy przy slowie przystanek napisali by pszystanek :!Dlaczego ?bo slysza sz .itd . Co do prasowania ubranek moze przez pierwsze 3tygodnie ja za leniwa jestem. Dzis w nocy brzuch mnie bolal jak by sie rozciagal ?niewiem co to macie jakies takie bole ?

Dzień dobry;

ja walczę z kaszlem i marudzeniem małego. Ledwo się dzień zaczął a ja już bym chciała, żeby się skończył.
No i czeka nas siedzenie w domu mimo pięknej pogody :-(

reklama
Czesc;)

Ja dzis sie mobilizuje do sprzatania domu... Ale najpierw musze do apteki po dupka leciec:-)

Kinga - ja mam takie bole. Czasem nawet w nocy potrafia mnie wybudzic. Ale lekarz powiedzial, ze ma prawo bolec;) W koncu wszystko nam sie tam rozciaga;-)

Do góry