reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Hej DZIEWCZYNY!!!

Bylam dzis u ginki!! wszystko ok - serducho bije az milo popatrzec:-)) . 9 tydzien , termin na 26 maja :-)
Pobrala mi wymaz z kanalu szyjki - miala ktoras z Was cos takiego? musze to jutro zaniesc do laboratorium.
Ciesze sie ,ze szczescie nasze rosnie:-)

reklama
minerva, nanulinka zapraszam do mnie... kurz jak cholera, pełen zmywak garów... oj cienko to widze.... potrzebuje poocy domowej hahahhaha

Marja... hm. wymaz z szyjki to niekoniecznie cytologia, moze być tez badanie czystości na obecność bakterii i grzybków.. jak tak miałam w ciaży z asią... i wychodowali mi paciorkowca hahaha :) brałam antybiotyk :)

to może chce dodatkowo coś sprawdzić, skąd ten stan zapalny..... choć ponoć w ciąży zdarzają się właśnie takie historie częściej.... nie martw się, na pewno wszystko będzie dobrze! najważniejsze że lekarz ma wszystko pod kontrolą:)

Jak czytam o tych waszych podbojach domowych to czuje sie jak bym z innej planety byla:szok: Ja dzis tylko zrobilam obiad, troche ogarnelam kuchnie i wyprasowalam pare rzeczy... I uwazam to za niezle dokonanie he:-D A pomine fakt, ze zbiera sie pranie, kurz, lazienka mnie wola i podlogi tez... No i wypadalo by zrobic przetasowanie w szafie i pochowac niepotrzebne letnie ciuchy:dry: Ale licze po cichutku, ze niedlugo przyjda znowu "nadprzyrodzone" sily z przed ciazy i wszystko nadrobie:-D Moj małż niestety nie ma teraz zbyt duzo czasu, zeby mi pomagac...:-(

Kupilam sobie dzis 3gazety "Dobra Mama" w cenie jednej i mam zamiar czytac na dobranoc:tak:

A i zastanawiam sie czy nie kupic mojemu małżonkowi jakiejs ciazowej ksiazki dla tatusiow, co by mu przyblizyc troche te role... Tylko nie wiem jaka i nie wiem czy bedzie czytal:confused: Bo to nasze pierwsze dzieciatko i on w tych sprawach jest prawie ze calkiem "zielony".:happy2:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry