reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Mam pytanie - czy tylko ja pawiowałam od początku ciąży JEDEN, jedyny raz? (I to jeszcze w dniu, w którym miałam gorączkę, kaszel i katar, więc wnioskuję, że z choroby) :szok:
Bo właśnie sobie uświadomiłam, że przeszłam cały pierwszy trymestr prawie bez rzygowinkowania :D

Lece dziewuszki na spotkanie z najbliższymi znajomymi, dziś im mówimy o nowinie:-D

Pierwszy raz słyszę o tej Waszej potrawie, może jak nie będę miała pomysłu na obiad to się skuszę.

Zauważyłam że od 4 dni mnie też pobolewa głowa.
Citrus ja też tylko raz wymiotowałam po mandarynce i oby tak zostało, ale mdłości mam.

Życzę Wam udanego wieczorku!

Macie racje dziewczyny ,ze w ciazy nie powinno sie miec nocek - jednak ja nie dalam jeszcze zaswiadczenia o ciazy - a prace mam w nocy spokojniejsza niz w dzien - tylko tyle,ze jestem tam nie w domu .Zaswiadczenia nie dalam gdyz niedawno wrocilam z wychowawczego - nie bylo mnie w pracy 2 lata dlatego jak sie uda chcialabym przez listopad popracowac jeszcze normalnie.

reklama
mnie też ani razu to nie spotkało:) ze 3 razy mnie zemdliło ale bez spotkań z porcelaną się obyło:)

mam tylko tak,że nie jestem w stanie na raz zjeść dużo, za to muszę często bo nagle dostaje napadów pt: jak nie przegryze czegokolwiek w ciągu 3 minut to puszczę pawia!

dzisiejszy dzień zaliczony, babcia ma już tv, dvd i nowy odkurzacz, były też cioci urodziny więc na wypaśną kolacyję się załapaliśmy i już we Wro z powrotem, uff.....

Do góry