reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

nanulinka to teraz zapraszam do mnie skoro masz takiego powera ... wiem, że trochę daleko:-) ale u mnie tyle sprzątania, mój D uciekł na wieś (bo się jego kobyła stęskniła:wściekła/y:)a ja cały weekend sama z moimi dziewczynami, do tego mam tyle prasowania, że aż płakać się chce:sad:

reklama
Nanu - matkoooooo skąd ty masz tyle sily?!:szok: Ja dopiero podnioslam sie z lozka, kreci mi sie w glowie jak nie wiem, pije kawe na podniesienie cisnienia, ale to nie zmienia faktu, ze nie mam na nic sily...:-( A moj dom wola o pomste do nieba i moj obiad tez:-(

ja dzisiaj nabrałam powera fakt:p
jeszcze tylko podłogi do umycia zostały:)

jedyne co kuleje to prasowanie, oj nanu nie lubi prasować, nie lubi.....

Nanu - oddaj mi troche tej sily... To nawet poprasuje i za ciebie i za siebie... Ja mam nadzieje, ze to za jakies 2-3tygodnie sie skonczy i bede sie czula w miare normalnie... Bo inaczej zwariuje;] A tak przy okazji prosze o dopisanie mojej wizyty na 8.11 ;):tak:

Nanu, podziwiam powera, ja dziś mam średnie siły, tylko obiadek upieklam i z dzieckiem sie pobawilam.
Aska, wiem o czym mówisz jesli o prasowanie chodzi. U mnie 2 kosze z zeszłego weekendu czekają. Mimo ze lubię nawet, to mam jakaś taka blokadę, ze zamiast pracować, czytam wiadomości. W końcu weekend powinien być od odpoczywania.
Przynajmniej mezulo wreszcie wrócił z konferencji, odciazy mnie troche przy hiperaktywnym synku, a ja sobie zrobię wieczorkiem małe spa jako, ze nawiozl mi cała torbę kosmetyków z nad morza martwego:-) I jak pięknie pachną...

Cześć dziewczynki :-)

Wreszcie weekend :-) Już nie mogłam się doczekać...:-)

Nanulika no ładnego miałaś dzisiaj powera ;-) Ja sprzątała będę jutro... zapewne mężulek mi pomoże (zresztą jak zawsze) :tak:

nom:) ja S. zostawiłam na jutro mycie podłóg i dokończenie łazienki:)

A pieczeń ma tak obłędnie pachnie,że już nie mogę się doczekać aż S przyjdzie i będziemy szamać:p

reklama
Do góry