reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Witam
Alez dzis piekny dzionek byl, jestem wymeczona ale w pozytywnym tego slowa znaczeniu, moje dziecko dzis zdecydowanie lepszy humor i samopoczucie mialo. a i ja jakos wiecej energii :))

Co do kobiet palacych w ciazy to naprawde ciezko mi sobie to wytlumaczyc, choc wiem ze sa kobiety ktore twierdza ze przeciez gorsze by bylo jakby nagle odstawila papierosy bo to ponoc szkodzi, takie tezy wyglaszala moja znajoma ktora przez prawie cala ciaze palila, fakt po jakies 2-3 papierosy dziennie ale to juz wystarczy by truc dziecko. Nie mowiac juz o skutkach na rozwoj dziecka, to takie dziecki rodza sie i przez kilka pierwszych miesiecy odczuwaja "glod nikotynowy" bo tos je odstawil od substancji ktora przeciez uzaleznia, wiec placza itp. Juz nie mowie o wplywie alkoholu, rece mi opadaja jak widze ciezarna pijaca i palaca. Ehh szkoda gadac

reklama
witamy sie wieczorowo dziewczynki...

Biedroneczko, zazdroszcze lepszego samopoczucia, ja chodze jak mops..

my po gin i po usg, jeszcze od wczoraj nie dotarlo do mnie to co na nim zobaczylam i jeszcze teraz wydaje mi sie , ze to jakis ZART

a co zobaczylam w odp watku...

A od nas właśnie wyszła kumpela i dostała mi się cała bateria ciuchów ciążowych!!! juppiiiii!!!
mam chyba z 3 pary jeansów, 2 pary materiałowych spodni, ze 3 tuniki, jedna sukienka, jedna spódnica.....
ale fajowo!!! :D

aha jak coś już kupujecie dla bobo to to jest fajna stronka:)

http://promobaby.pl/

Ostatnia edycja:
No kochane niosę dobre wieści:) Widziałam dziś rączki, brzuszek, główkę naszego babla i słyszałam serducho, ma całe 2,34cm :)) Dostalismy skierowanie na badania prenatalne- bede robic za 3 tyg, musze sie zapisac w szpitalu na Warynskiego-korzystala ktoras moze w jakims celu? Dostalam lek na obnizenie tsh bo mam podobno troszke za wysokie. Wizyta za 2 lub 4 tyg-zalezy ode mnie. do tego czasu mam zrobic tsh i ft4 kolejny raz. Waze juz 70kg....eh...celulit zaczyna byc wyraznie widac...szykuje sie pokazna foka ;) Maz zadowolony, wszyscy zadowoleni, nagralismy nawet filmik krotki z usg:) I mamy zdjęcia:) i w ogole dzis byl fajny dzien. Za tydzien mozemy wspolzyc- hurra! Ale...nie wiem czy nie zaczekamy do 12 tygodnia...tak na wszelki wypadek,a skoro juz tyle wytrzymalismy...

Sciskam Was wszystkie serdecznie, przepraszam ze tak chaotycznie, ale juz pozno,a ja po dniu pelnym emocji padam na twarz. Do zobaczyska niebawem:)

Dziewczyny-widzicie ta chora godzine??? Tak wstalam do pracy:/ dzisiaj przypadła mi w udziale jazda autobusem:/ w takich chwilach jak ta mam ochote strzelic sobie w łeb ,czemu ja nie siedze na L4? :no: no czemu??
Jeszcze mnie mdli niemiłosiernie:/ zwariowac idzie:/

Eh.... Kochane! Milego dnia!!

Witam z rana!
Noelle :eek:o tej godzinie wstawać to barbaryństwo!
Aisha ja też wczoraj widziałam brzuszek rączki nóżki i serduszko:) A jaki wynik ft4 masz i co bierzesz?
Miłego dnia

A ja do dentysty biegnę za dwie godziny :-( Jestem wściekła, bo wydam ze dwie stówy, które miałam przeznaczyć na swój prezent urodzinowy :-( Szlag by to trafił jasny, jeszcze mi opryszczka na ustach wyszła i węzeł chłonny na podbródku powiększył właśnie od opryszczki... Dobrze, że opryszczka wargowa nie jest groźna dla bebiko (w sensie: jeśli miało się ją już wcześniej, a ja miałam wielokrotnie), bo bym chyba narobiła w majty z przerażenia.

Im bliżej do wizyty, tym bardziej się "obsrywam po pachy" ze strachu. Czy Pimpi Bimpi jest zdrowe, czy nic mu nie dolega, czy serduszko bije ładnie... Teraz jeszcze się boję mocniej, bo wzięłam w ciągu ostatnich dwóch dni trzy paracetamole na ból zęba i choć niby nie szkodzą, moja matka mnie nastraszyła Bóg wie czym, a mnie się udzieliło. Miałam cholera nie panikować jak jakaś głupia, nierozumna istota, ale ciąża chyba uśpiła mój zdrowy rozsądek :crazy:

Ostatnia edycja:
hej kobietki, nie było mnie dość długo bo szefowa jest na rlopie i w pracy mam kocioł straszny. Robie teraz 6 dni pod rząd po 10 godzin dziennie :/ Szczerze powiedziawszy jestem mega zmęczona ale gadałam już z nią i to ostatni tydzień takiego zapierdzielu i od listopada tnie mi godziny :) Ostatecznie w ciąży nie powinnam pracować więcej niż 32 godziny tygodniowo.

reklama
Cześć dziewczynki :-)

U mnie dzisiaj piękna pogoda... aż miło... :tak:

Byłam wczoraj z mężulkiem w kinie na "uprowadzona 2" nawet dobry film :-) więc jak ktoś lubi takie filmy to polecam ;-)

Do góry