reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

to chyba najlepsza metoda:)
choć ja bzikuję chwilami i sama na siebie się za to złoszczę.... ehh
mdłości nie mam praktycznie wogóle, tzn jak mi niedobrze to znaczy ze jestem głodna - przechodzi. Na raz nie umiem dużo zjeść - ale muszę często bo właśnie niedobrze mi a to pomaga...
ale w zadnej ciąży nie przytulałam się z wucetem więc to mnie nie martwi.... raczej cieszy:)

no ale jak jakiś objaw miała a teraz zanika to oczywiście nadmyślenie się nanu włącza i knuje...

także Nanu idzie spać, coby się za bardzo nie dręczyć!:p a nóż-widelec obudzi ją ból piersi:D

reklama
hej kochane!!
Co tu zajze to złe wiesci od ktores:/ Pandora trzymaj sie kochana! jestem z Toba!!

A ja zbieram sie do pracy. Cos czuje ze to moje ostatnie podrygi ,i niedlugo na L4.Zmeczona jestem nieziemsko!
Pozdrawiam:*

ojoj, w niedzielę do pracy? buuuu...
ja wstałam i właśnie wcinam miskę muesli z mlekiem i soczek z pomarańczy:)
dzien dobry!!! :D

kurcze własnie zauważyłam,że robi mi się opryszczka na ustach.... można maść stosować?
na ulotce napisali:
"Przed zastosowaniem leku należy poradzić się lekarza.
Lek może być stosowany u kobiet w ciąży w przypadku, gdy w opinii lekarza korzyść
dla matki przeważa nad potencjalnym zagrożeniem dla płodu".

napisałam maila i sms do gin, nie chce dzwonic bo to niedziela a sytuacja nie jest jakas mega niebezpieczna...
ale moze miałyscie podobnie i coś wiecie?

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczynki :-)

Może mi, któraś powiedzieć co się stało u Pandory??? bo zbytnio nie mogę doczytać???? Mam nadzieję, że to nic strasznego.....

Ja siedzę sobie u rodziców... mamcia dzisiaj będzie gotowała rosołek ;-) uwiellllllllbiammmmmm :tak:

Nanulika ale tym śniadankiem zrobiłaś mi smaka... :szok: Z opryszczką nie pomogę bo tego nigdy nie miałam... i nie wiem czy możesz to stosować czy nie... poczekaj co Ci odpiszę gin a jak nie to z samego rana dn. jutrzejszego do niego dzwoń...

Ostatnia edycja:
gin odpisała że mogę zastosowac hascovir...

mam nadzieję,że nic to nie wywoła złego, tempka mi też dziś podskoczyła.....
a w necie różne opinie są....

Witajcie ranne ptaszki!

Ja siedzę i popijam kawkę, a później jakieś śniadanko. Mam zamiar dorwać depilator i zająć się nogami, a później kąpiel z maseczka na twarzy. Trzeba jakoś wykorzystać ten dzień wolny. Nie wspomnę, że mieszkanie przydałoby się ogarnąć, okna to już mnie wołają, ale mąż zabronił i zresztą może faktycznie nie ryzykować. Za 2 - 3 tygodnie ma przyjechać do mnie mama i obiecała w tej kwesti pomoc.

Nanulinka zimno leczę takimi specjalnymi plasterkami, ale też nie wiem czy je można stosować w ciąży.

Miłego dzionka, słoneczko świeci, ale zimnica jest!

reklama
Do góry