reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Kora, to teraz mi szczęka opadła! W takim razie ograniczam orzechy, dzięki za ostrzeżenie :) Mam nadzieję, że Twoja druga dzidzia nie będzie mieć tych problemów!

Nanu też jestem fanką sushi i często z moim P robimy w domu :) Uwielbiam maki z wędzonym łososiem i serkierm ostrowia !!!

Kora nie martw się bardzo tym AZSem i alergią. Ja jestem najlepszym przykładem że się z tego wyrasta. Ostatnie objawy AZS miała w wieku 12 lat. Fakt, że na na AZS trzeba bardzo uważać bo jak się nie dba o skórę to mogą się otwarte rany porobić i wtedy zostają tylko leki ze starydami ale da się to przeżyć ;-)

Jesli chodzi o alergie to miałam na owoce cytrusowe (bez cytryny), kurz sienny i pleśnie kawiatowe (biały nalot co się w doniczkach robi), no i mleko. Z mleka wyrosłam bardzo szybko, cytrusy - ostatnie objawy jakies 10 lat temu, a kurz sienny i pleśń zamieniło się na uczulenie na sok koszonej trawy (nie mogę kręcić się koło kosiarki w trakcie koszenia bo mnie dusi)...

a my 6 lipca 2013..
jak juz wszystko zalatwilismy, kosciol, lesniczowke, bo wesele bedzie dwa dni w lesniczowce, zaplacilismy zaliczki, podpisalismy umowy...to sie dowiedzielismy , ze w ciazy jestesmy:tak:

hehe:) u nas S czaił się już długo z oświadczynami:p i tak 7września tego roku się oświadczył, a 10go zobaczyliśmy II kreski:)
a że nie chcę mieć wesela w ciąży to stwierdziliśmy że w rocznicę zaręczyn byłoby fajnie:)
Wrocław koszmarnie drogi więc postanowiliśmy wywieźć wszystkich gości w góry opawskie i też będą 2 dni imprezy:)

Nanulinka bardzo ładnie wygląda to Twoje shusi, jak z restauracji, ja na takie rzeczy jeszcze się nie porywałam, a ta ilość.. szalejesz

Kora30 to wyobrażenia co do porodu mam podobne, oczywiście no chciałabym żeby nie bolało, ale to chyba nie do zrealizowania.

hehe:) u nas S czaił się już długo z oświadczynami:p i tak 7września tego roku się oświadczył, a 10go zobaczyliśmy II kreski:)
a że nie chcę mieć wesela w ciąży to stwierdziliśmy że w rocznicę zaręczyn byłoby fajnie:)
Wrocław koszmarnie drogi więc postanowiliśmy wywieźć wszystkich gości w góry opawskie i też będą 2 dni imprezy:)

ja tez nie..lecz do 6 lipca zdaze urodzic i zebrac sie do kupy, jesli sie zbiore tak szybko jak z Marysia..;-)

Siostra wyciagnela mnie na grzyby, alez sie nachodzilam, jeszcze paniki nasialam bo slimak na mnie wlazl bez skorupki, bleeeee......;P Rozbolal kregoslup i cisnienie skoczylo ;/, powinnam sie szykowac na jutro do szkoly i kapac i w ogole cokolwiek, ale tak mi sie nie chceeeee....a ziewam co 3 sekundy, chociaz dzis spalam do 12.00:szok:

reklama
Do góry