reklama
Hej.
My już od poniedziałku w domu. Młoda siedzi z tatą i powoli daje jemu w kość - dobrze że nie mi. Już się nie mogę doczekać zdjęcia gipsu.
A my mamy dylemat i to poważny - dostaliśmy propozycję wyjazdu zagranicę na stałe i nie wiemy co zrobić.
My już od poniedziałku w domu. Młoda siedzi z tatą i powoli daje jemu w kość - dobrze że nie mi. Już się nie mogę doczekać zdjęcia gipsu.
A my mamy dylemat i to poważny - dostaliśmy propozycję wyjazdu zagranicę na stałe i nie wiemy co zrobić.
Puk, puk? Jest tu ktoś jeszcze?
Aneta_85 Jak tam noga? Już bez gipsu?
[URL="https://www.babyboom.pl/forum/uzytkownik/camel-118689.html"]camel[/URL] I jak z pracą? Masz już pierwszy dzień za sobą?
Filipiamama A jak Twoja tarczyca? Byłaś u drugiego lekarza?
U nas wciąż upał, brak perspektyw na urlop, dzieci marudzące. A jeszcze zbliża mi się @ i cała opuchłam - wyglądam jakbym w 6 miesiącu ciąży była...
Jutro wielki dzień M.(ałego) - idzie do przedszkola. Potrzymajcie kciuki, by szybko się zaklimatyzował. Teraz będzie jeden dzień (opiekunka ma jutro wolne), a od 31 sierpnia już na stałe.
Aneta_85 Jak tam noga? Już bez gipsu?
[URL="https://www.babyboom.pl/forum/uzytkownik/camel-118689.html"]camel[/URL] I jak z pracą? Masz już pierwszy dzień za sobą?
Filipiamama A jak Twoja tarczyca? Byłaś u drugiego lekarza?
U nas wciąż upał, brak perspektyw na urlop, dzieci marudzące. A jeszcze zbliża mi się @ i cała opuchłam - wyglądam jakbym w 6 miesiącu ciąży była...
Jutro wielki dzień M.(ałego) - idzie do przedszkola. Potrzymajcie kciuki, by szybko się zaklimatyzował. Teraz będzie jeden dzień (opiekunka ma jutro wolne), a od 31 sierpnia już na stałe.
camel
Fanka BB :)
Hej....ja juz drugi tydzien w robocie...
Jest taki sajgon ze nie ma sie jak po dupie podrapac ....
przydal by mi sie jakis dopalacz bo mi doby brakuje....jestem przemeczona po tych tygodniach i jeszcze te okropne upaly....
Jest taki sajgon ze nie ma sie jak po dupie podrapac ....
przydal by mi sie jakis dopalacz bo mi doby brakuje....jestem przemeczona po tych tygodniach i jeszcze te okropne upaly....
camel
Witch...raczej tak...na razie ciezko obiektywnie ocenic bo wiele jeszcze przede mna...mysle ze bedzie ok. trzeba tylko przywyknac i ogarnac wszystko umyslem.
camel
kooska to jestem lepsza....wczoraj zjadlam o 7 rano i dopiero o 19
dzis pol bulki o 7 i o 17...
mam nadzieje ze to sie jakos wyreguluje bo mozna zejsc a do tego te upaly....
dzis pol bulki o 7 i o 17...
mam nadzieje ze to sie jakos wyreguluje bo mozna zejsc a do tego te upaly....
Filipiamama
Hej Kobitki.
U mnie po staremu. Parę dni odżyłam a teraz znowu wykańcza mnie ta tarczyca. Dziś idę do pani doktor, zobaczymy co powie. A poza tym nuda.
Znowu zakwitła nam w głowie myśl o własnym domu... tylko jak się za to zabrać.
U mnie po staremu. Parę dni odżyłam a teraz znowu wykańcza mnie ta tarczyca. Dziś idę do pani doktor, zobaczymy co powie. A poza tym nuda.
Znowu zakwitła nam w głowie myśl o własnym domu... tylko jak się za to zabrać.
reklama
Podziel się: