reklama
sembonzakura
Fanka BB :)
Aisha piąteczka, jesteśmy tu najmłodszymi mamuśkami chyba
Ja się nie mogę dziś zmusić do wyjścia do pracy... Deszczowo, zimno, śpiąco, a ja dziś mam 10-cio godzinną zmianę. Muszę się też szefowej wyspowiadać z wizyty u lekarza, bo od tej pory trzeba mnie już traktować ostrożni i prowadzić risk assesments... Dalej rozważam temat macieżyńskiego, muszę się dowiedzieć kiedy mam się zdeklarować.
Ja się nie mogę dziś zmusić do wyjścia do pracy... Deszczowo, zimno, śpiąco, a ja dziś mam 10-cio godzinną zmianę. Muszę się też szefowej wyspowiadać z wizyty u lekarza, bo od tej pory trzeba mnie już traktować ostrożni i prowadzić risk assesments... Dalej rozważam temat macieżyńskiego, muszę się dowiedzieć kiedy mam się zdeklarować.
witam i ja
może dzisiaj będzie nieco spokojniej w pracy to nadrobię wreszcie, chociaż mam pewnie ze 100 stron...
ja już zaczynam się stresowac USG genetycznym i testem Papp-a a to dopiero za jakieś 2-3 tygodnie.... mam nadzieję, ze bedzie OK i że nie bede musiała podejmowac decyzji o amniopunkcji, anie daj Boze póxniej jakiiejś innej
a poza tym już czuje się nieco lepiej, jeśli chodzi o mdłości, natomiast zaczeły się bóle głowy masakryczne
zdrówka dla wszystkich, gratulacje dla nowych majówek i miłego dnia
Masz to co i ja, tez sie telepię...
aniaczek, zdrówka!
heh, ja sie boję USG, że względu na wiek... ja skończone 37, a tatuś jeszcze pare lat starszy... ryzyko dość duże
ale tzreba wierzyć, ze bedzie dobrze... "staruszki" już jesteśmy... jak moje starsze dziecię pójdzie do szkoły będę miała 40!
heh, ja sie boję USG, że względu na wiek... ja skończone 37, a tatuś jeszcze pare lat starszy... ryzyko dość duże
ale tzreba wierzyć, ze bedzie dobrze... "staruszki" już jesteśmy... jak moje starsze dziecię pójdzie do szkoły będę miała 40!
minervaa
Fanka BB :)
Hej nadrobiłam
Witam serdecznie nowe majóweczki i gratuluję
U mnie ciąża w pełni:/ nudności wymioty, bóle głowy, wysokie tętno. Egzystuje ale co to za życie...
Ja mam 28 lat.
Na L4 chcę iść ok listopada/grudnia.
Farbować włosów nie będę na razie, rozmawiałam przy pierwszej ciąży z fryzjerką na ten temat. Ona powiedziała, że rzeczywiście teraz są bardzo "delikatne" farby ale ona na moim miejscu by nie ryzykowała w pierwszym trymestrze. Zwłaszcza że to tylko 3 miesiące więc da się przeżyć.
Apropo apapu To czysty paracetamol więc myślę że można wziąć, w ulotce jest napisane żeby się skonsultować z lekarzem.
Miłego dnia życzę
Pozdrawiam
Witam serdecznie nowe majóweczki i gratuluję
U mnie ciąża w pełni:/ nudności wymioty, bóle głowy, wysokie tętno. Egzystuje ale co to za życie...
Ja mam 28 lat.
Na L4 chcę iść ok listopada/grudnia.
Farbować włosów nie będę na razie, rozmawiałam przy pierwszej ciąży z fryzjerką na ten temat. Ona powiedziała, że rzeczywiście teraz są bardzo "delikatne" farby ale ona na moim miejscu by nie ryzykowała w pierwszym trymestrze. Zwłaszcza że to tylko 3 miesiące więc da się przeżyć.
Apropo apapu To czysty paracetamol więc myślę że można wziąć, w ulotce jest napisane żeby się skonsultować z lekarzem.
Miłego dnia życzę
Pozdrawiam
Kora no ja jak urodzę będę miała 30 lat, a mój mąż o 4 lata więcej... a jak widać są tu dziewczyny, które mają np. 24 lata... Strasznie młodziutkie ;-)
szczęściary, będą miały siłę gonić za dzieciakami nie spać po nocach, sprzątać jednoczesnie gotujac, piorąc i prasując... ja powoli zaczynam się martwić, jak to ogarnę, bo już teraz mam problemy przy tym "żywym srebrze" które mam w domu...
reklama
Ja mam 29 lat
Witam wszystkie nowe mamy majowe ... heh nawet mi się zrymowało
Dzisiaj powiedziałam szefowej o ciąży i o dziwo przyjęła to całkiem spoko, zaśmiała się, że tak myślała
Może dla tego, że wcześniej paliłam jak smok a teraz nic, ale w sumie to rzuciłam palenie jak jeszcze nie wiedziałam o dzidzi
Spoko najważniejsze że mam to za sobą.
Witam wszystkie nowe mamy majowe ... heh nawet mi się zrymowało
Dzisiaj powiedziałam szefowej o ciąży i o dziwo przyjęła to całkiem spoko, zaśmiała się, że tak myślała
Może dla tego, że wcześniej paliłam jak smok a teraz nic, ale w sumie to rzuciłam palenie jak jeszcze nie wiedziałam o dzidzi
Spoko najważniejsze że mam to za sobą.
Podziel się: