reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Aisha piąteczka, jesteśmy tu najmłodszymi mamuśkami chyba :)
Ja się nie mogę dziś zmusić do wyjścia do pracy... Deszczowo, zimno, śpiąco, a ja dziś mam 10-cio godzinną zmianę. Muszę się też szefowej wyspowiadać z wizyty u lekarza, bo od tej pory trzeba mnie już traktować ostrożni i prowadzić risk assesments... Dalej rozważam temat macieżyńskiego, muszę się dowiedzieć kiedy mam się zdeklarować.

witam i ja:)
może dzisiaj będzie nieco spokojniej w pracy to nadrobię wreszcie, chociaż mam pewnie ze 100 stron...

ja już zaczynam się stresowac USG genetycznym i testem Papp-a:( a to dopiero za jakieś 2-3 tygodnie.... mam nadzieję, ze bedzie OK i że nie bede musiała podejmowac decyzji o amniopunkcji, anie daj Boze póxniej jakiiejś innej:(

a poza tym już czuje się nieco lepiej, jeśli chodzi o mdłości, natomiast zaczeły się bóle głowy masakryczne:(

zdrówka dla wszystkich, gratulacje dla nowych majówek i miłego dnia:)

Masz to co i ja, tez sie telepię...

aniaczek, zdrówka!

heh, ja sie boję USG, że względu na wiek... ja skończone 37, a tatuś jeszcze pare lat starszy... ryzyko dość duże:(
ale tzreba wierzyć, ze bedzie dobrze... "staruszki" już jesteśmy... jak moje starsze dziecię pójdzie do szkoły będę miała 40!:szok:

Hej nadrobiłam:)
Witam serdecznie nowe majóweczki i gratuluję
U mnie ciąża w pełni:/ nudności wymioty, bóle głowy, wysokie tętno. Egzystuje ale co to za życie...
Ja mam 28 lat.
Na L4 chcę iść ok listopada/grudnia.
Farbować włosów nie będę na razie, rozmawiałam przy pierwszej ciąży z fryzjerką na ten temat. Ona powiedziała, że rzeczywiście teraz są bardzo "delikatne" farby ale ona na moim miejscu by nie ryzykowała w pierwszym trymestrze. Zwłaszcza że to tylko 3 miesiące więc da się przeżyć.
Apropo apapu:sorry2: To czysty paracetamol więc myślę że można wziąć, w ulotce jest napisane żeby się skonsultować z lekarzem.

Miłego dnia życzę
Pozdrawiam

Kora no ja jak urodzę będę miała 30 lat, a mój mąż o 4 lata więcej... a jak widać są tu dziewczyny, które mają np. 24 lata... Strasznie młodziutkie ;-)

Ostatnia edycja:
Kora no ja jak urodzę będę miała 30 lat, a mój mąż o 4 lata więcej... a jak widać są tu dziewczyny, które mają np. 24 lata... Strasznie młodziutkie ;-)

szczęściary, będą miały siłę gonić za dzieciakami:-D nie spać po nocach, sprzątać jednoczesnie gotujac, piorąc i prasując... ja powoli zaczynam się martwić, jak to ogarnę, bo już teraz mam problemy przy tym "żywym srebrze" które mam w domu...

reklama
Ja mam 29 lat :)

Witam wszystkie nowe mamy majowe ... heh nawet mi się zrymowało :szok:

Dzisiaj powiedziałam szefowej o ciąży :) i o dziwo przyjęła to całkiem spoko, zaśmiała się, że tak myślała :)
Może dla tego, że wcześniej paliłam jak smok a teraz nic, ale w sumie to rzuciłam palenie jak jeszcze nie wiedziałam o dzidzi :)
Spoko najważniejsze że mam to za sobą.

Do góry