reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Czesc kochane :)melduje ze u mnie tak jak u citrus brak @ :) miezylam temperaturke i jest 36.9 czyli na mnie to wsoka bo normalnie jest 35,5 :) duuuuzo sluzu... trzymam sie dzielnie :) u nas leje.... i zimno... a sniadania nie bedzie bo mdlosci straszne...ale racze sie szklanka odbabelkowanej wisniowej coli.

reklama
Pam podziwiam twoją zimną krew!!! U mnie zawsze ciekawość zwyciężała.
a tam zimna krew.... poprostu chce tym razem poczekac czy napewno @ nie przyjdzie.... do wtorku tylko 3 dni.... a mam roboty bo wprowadzilam sie do V ponad tydzien temu a dalej na walizkach i kartonak...trzeba te buble rozpakowac :) bedzie co robiac :) czas zleci

pam ​ oj,to roboty pewnie sporo przy rozpakowywaniu ;-) Ja też wolę poczekać,czy @ nie przyjdzie,bo też bez sensu się nakręcać,kupować test,a potem i tak się okazuje,że na dobrą sprawę mogłam poczekać 1-2 dni dłużej... Więc u mnie w czwartek sądny dzień @, piątek spokojnie przeczekam (obyyy),jeśli dalej nic nie będzie i w sobotę wtedy zatestuję. Taki mam z grubsza plan,ale czy faktycznie będę miała tyle cierpliwości,to się dopiero okaże.:-D:-D:-D
Ja śniadanie swoje zjadłam,nawet w przypływie całkowicie niezrozumiałej euforii,zrobiłam mojemu P. śniadanie,ale tostów nie dostał,tylko kanapeczki z pomidorkiem i ogórkiem.Niech się cieszy,że dostał, a co! Ha.:-)
I w ogóle jaki durny sen miałam dzisiaj :dry: Że jechałam z kimś autem i ten ktoś jechał pod prąd,a potem zaczął jechać pod ten prąd jeszcze szybciej,tylko że na wstecznym...:baffled:

Haha, karotka, dobry sen :D
I co to za narzekanie na robienie śniadania? :D Ja robiłam twaróg z cebulką, rzodkiewką i szczypiorkiem :)

Kiedys sie rozpakuje :p moj V spi bo w nocy spac nie moze bo sie o mnie martwi... dzis go przylapalam jak mi w majtki zagladal czy @ nie ma.... chlopak osiwieje przed wtorkiem.... jak wstanie pewnie kolo 3 to zrobie mu kanapki z bekonem.... niech wie ze kocham :p

Haha, karotka, dobry sen :D
I co to za narzekanie na robienie śniadania? :D Ja robiłam twaróg z cebulką, rzodkiewką i szczypiorkiem :)

Dlaczego musiałaś napisać o twarożku!!!! Jak na złość nie mam nic w tym stylu pod ręką :-(

Kiedys sie rozpakuje :p moj V spi bo w nocy spac nie moze bo sie o mnie martwi... dzis go przylapalam jak mi w majtki zagladal czy @ nie ma.... chlopak osiwieje przed wtorkiem.... jak wstanie pewnie kolo 3 to zrobie mu kanapki z bekonem.... niech wie ze kocham :p

Może on zaglądał w gatki z innego powodu:-D

reklama
Zapominajka - ja mam cały czas ochote na twarożek... chyba tylko po tym mnie później nie muli :sorry2::sorry2: ... ale zawsze wieczorem dojem nachos i kończy się tak samo :-p

kupiłam dzisiaj gazetke "dziecko najlepsza inwestycja" ... zabiore na wieczorny seans w wannie i zobacze co tam oni niby mają za hity do kupienia :)

Do góry