reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Cześć kochane ;-)
Ja ,o dziwo,też całkiem dobrze spałam i jeszcze mój biedny P.jechał o północy do McDonalda, tak mi się zachciało,że nie wiem..:-D U mnie,póki co ładna pogoda,tzn.dość chłodno na balkonie mam,ale słoneczko świeci,więc wrzucę się do wanny i chyba pójdę na plac zabaw z młodą. Właściwie miałam w planach posprzątać mieszkanie,a właściwie odgruzować :dry:,aaale...przecież nie mogę marnować tak pięknej pogody. :-D:-D
Dobra,to ja idę jakieś śniadanko zjeść,zapewne tościki,bo odkryłam,że nie mam żadnej szynki,a mortadeli nie lubię :dry:. I chyba pójdę do sklepu i kupię sobie kakao..takie zimmneee z lodóweczki.:-)

reklama
Cześć kochane ;-)
Ja ,o dziwo,też całkiem dobrze spałam i jeszcze mój biedny P.jechał o północy do McDonalda, tak mi się zachciało,że nie wiem..:-D U mnie,póki co ładna pogoda,tzn.dość chłodno na balkonie mam,ale słoneczko świeci,więc wrzucę się do wanny i chyba pójdę na plac zabaw z młodą. Właściwie miałam w planach posprzątać mieszkanie,a właściwie odgruzować :dry:,aaale...przecież nie mogę marnować tak pięknej pogody. :-D:-D
Dobra,to ja idę jakieś śniadanko zjeść,zapewne tościki,bo odkryłam,że nie mam żadnej szynki,a mortadeli nie lubię :dry:. I chyba pójdę do sklepu i kupię sobie kakao..takie zimmneee z lodóweczki.:-)
Z tym zimnem to fakt slonce , a ja w kuchni marzne :tak:, kakao ja na sen kubek wypijam moze dlatego dobrze spie:-D

Kinga ja dopiero teraz u ciebie na suwaczku ten test zobaczyłam...To naprawdę fajna sprawa,chyba jednak sobie taki sprawię,o ile faktycznie nie będzie kosztować z 20 euro,ale tak do 15 jeszcze wydam :-p
Ojjj,no już naprawdę lecę,bo tościki wzywają. Do później.:*

Kinga ja dopiero teraz u ciebie na suwaczku ten test zobaczyłam...To naprawdę fajna sprawa,chyba jednak sobie taki sprawię,o ile faktycznie nie będzie kosztować z 20 euro,ale tak do 15 jeszcze wydam :-p
Ojjj,no już naprawdę lecę,bo tościki wzywają. Do później.:*

Napewno nie zaplacisz 20€ zobacz w necie ile kosztuja na ebay lub sa apteki internetowe tam tez kupisz tanio lub wpisz nazwe apteki kolo ciebie i tez sa napewno ceny .Smacznego

Pam pararam, pam pararam (czołówka jak w Wiadomościach, albo innych Faktach)

W Citrustanie jak dotąd nie doszło do rozlewu krwi. Królowa Citrustanu, Citrus, modli się o to, by ów stan rzeczy się utrzymał.

Pam pararam, koniec wiadomości.

:-D

Znaczy wiecie, @ jak dotąd nie przyszła. Intensywne i dogłębne (dosłownie) poszukiwania wskazują, że wczorajszy epizod był tylko plamieniem. Pozostaje mieć nadzieję, że jednak @ nie nadejdzie :cool2:

citrus super wiadomości od rana,oby tak dalej :tak:
Kinga dzięki za tippa, właśnie na ebayu znalazłam 2x Clearblue też elektroniczny za 13,49 euro,więc moim zdaniem super,zwłaszcza,że ostatnio płaciłam 13e za jeden i to zwykły w aptece w Koln :dry: Nie wiem tylko czy już zamawiać,czy się powstrzymać jeszcze :-D:-D Korci mnie strasznie,a mój P.ma mnie już powoli dość,już wczoraj była kłótnia,czy ja nie mam nic lepszego do roboty od ciągłego siedzenia na BB,powiedziałam,że pogoda jest fuj,ja mam nastrój fuj i żeby się odczepił i poszedł sobie zagrać z kolegami w jakąś głupią strzelankę...Strzeliłam focha,ale potem było już ok:-)

citrus super wiadomości od rana,oby tak dalej :tak:
Kinga dzięki za tippa, właśnie na ebayu znalazłam 2x Clearblue też elektroniczny za 13,49 euro,więc moim zdaniem super,zwłaszcza,że ostatnio płaciłam 13e za jeden i to zwykły w aptece w Koln :dry: Nie wiem tylko czy już zamawiać,czy się powstrzymać jeszcze :-D:-D Korci mnie strasznie,a mój P.ma mnie już powoli dość,już wczoraj była kłótnia,czy ja nie mam nic lepszego do roboty od ciągłego siedzenia na BB,powiedziałam,że pogoda jest fuj,ja mam nastrój fuj i żeby się odczepił i poszedł sobie zagrać z kolegami w jakąś głupią strzelankę...Strzeliłam focha,ale potem było już ok:-)
No to widzisz nie sa drogie chodz te zwykle tez nie sa gorsze zreszta to tylko test od reszty jest lekarz .
Co do siedzenia na laptopie m tez nie jest zadowolony ciagle tez to samo gada hihihi moze troche maja racji wkoncu oni tez by chcieli miec zone kolo siebie :) i smaczne jedzonko na stole .
A propos jedzenia sama niewiem co dzis na obiad podac i jeszcze tyle sprzatania mam lenia dzis ale musze.....

Citrus- u ciebie dobre wiadomosci nadaja ale bez obrazu ....mysle ze obraz potem bedzie 2 kreski to juz cos :)

Ostatnia edycja:
citrus - może to wczorajsze krótkie plamienie było przez zagnieżdżenie ... jesli tak to za 2 dni będziesz miała bete w moczu. We krwi jest dzień wcześniej ;-)

karotka - mój na szczęście wyrósł z etapu gier na komputerze uuuuf ... wygoniłam go teraz żeby poobcinał ususzone liście w kwiatkach an balkonie :-p

reklama
Do góry