reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

No wiem. Tu tez myślę o m. Ze zrezygnuje z tej nie najlepszej dla niego ale w miarę stabilnej pracy. A za trzy miechy wrocic...i obydwoje od zera...ze stratami finansowymi kosztow zlobka i wszelakich zaliczek... wściekły byłby na mnie...

Dobra ide sie kąpać. Spalam dzis 3 godz i zrobilam 800 km. Mam nieco dość.

Aha dramat. Rozjechalam golebia ktory rozpierdzielil zderzak. M. ze złości az para z uszu szła ;) no ale cóż. ..nie sadzilam ze samobojca...myslalam ze adrenaline lubi i w ostatniej chwili odleci... :(

reklama
hej lasi...wyspane??? ja tak se...o 11.40 mam wizyte u gina.. mam nadzieje ze wszystko dobrze...cos mi nie chodzi aplikacja bb na tel..u was dziala?

Nie działała z rana. Teraz juz da rade pisać.

Siemka.
Ja niby wyspana. Nawet do 8 w lozku co ostatnio sie nie zdarzalo. Zostaliśmy u mojej mamy wiec Mlody juz siedzi na trawce i skubie mleczyki. Cudna pogoda.
A ja i tak jak struta. W ogóle jakies problemy z cerą mi się rzuciły. Jakoś nie ufam kosmetyczkom a wyglądam jak nastolatka. Cala geba w jakis plamach i krostach.

Ostatnia edycja:
Hej, hej;)
U mnie dziś noc nieciekawa. Najpierw Fi zasnął koło 22, potem mnie dopadł kaszel aż mi łzy leciały, potem jakieś duszności. Filip się wiercił, ja się nie wyspałam. Rano dosypiałam, z M. miał go nakarmić i przebrać w dzienne ciuchy, ale z tym przebraniem już nie zdążył. No i zostałam z mega kupą i Filipem co przebieranie nienawidzi ostatnio. Dosłownie zapasy uskutecznia ze mną. A jak w końcu mu ściągnę pieluchę to ucieka i sika wszędzie gdzie popadnie. Ale tak jakby specjalnie, bo kuca i się spina, żeby choć troszkę siknąć. Nie wiem co to za złośliwość ostatnio.

Ja dziś nie gotuję obiadu, mam to gdzieś;) Kluchy z truskawkami będą;)

U nas noce takie jak byly - okolo dwie pobudki i wstajemy o 6 :/ i tak chodze ciagle niewyspana...a przeciez jest lepiej niz bylo.
ewcia, sytuacja troche do dupy. Ja przerabialam rozne lokale. Wiem co to znaczy wracac do mieszkania, w ktorym czlowiek sie dusi. Mysle jednak, ze i tak warto, zebyscie wybrali to co bedzie dla Was najwygodniejsze a w miedzyczasie szukac czegos innego. Przeciez z czasem mozecie zmienic lokum. Wiem, ze przeprowadzki sa cholernie meczace, ale to jakas opcja. Nie rezygnuj w kazdym badz razie - tak mi sie wydaje. Tyle sie naklocilas z mezem, tyle naprzerabialas temat i co...z wszystkiego zrezygnowac chwile przed realizacja?
co do cery to moja tez nie najlepsza...uzywam juz pierwszych kremow przeciwzmarszczkowych, ale nadal walcze z tradzikiem...
moja terenu nie obsikuje, ale tez z nia walcze przy przewijaniu. A jeszcze chwile temu sama ladnie sie kladla i podnosila nogi do gory, jak ja kladlam. A moze Wasi synowie zajarzyli, ze cos im tam moze leciec i sa ciekawi o co chodzi? Dlatego Filip napina sie, zeby mu wylecialo :)
czy ktos moze mnie oswiecic o co chodzi z tymi "zdobyczami" w profilu? I dlaczego kurde dostalam 25 takich samych maili od redakcji babyboom informujacych o tym...? W ogole mi sie wydaje, ze na tym forum wiecznie jakies techniczne problemy sa i zamula nieziemsko.

Ostatnia edycja:
Co tu taka cisza..czy mi po prostu sie aplikacja nieaktualizuje...
Jasko zrobil test fotelika, jest wniebowziety..podobalo mu sie bardzo..fotelik fajowy, regulowany w szerz i wzdłuż...fajny bo dziec nie siedzi na pkecach i wbrew pozorom jest sporo miejsca...jestem naprawde zadowolona z wyboru.

reklama
Cos im sie chyba nie udalo wprowadzanie aktualizacji, bo i na laptopie i na tel sie nie odswieza.
No nic to, ja juz prawie spie. Dobrej nocy. Niech dzieci beda dla Was laskawe;)

Do góry