witam
jestem z Wami caly czas, ale jakos brak weny na pisanie...tylko czytam
100 lat dla Roczniaków!!!!!!!!!
camel-gratuluje ząbków
U nas zaczyna wychodzic juz czworka u Tomka....
Ogolnie to po staremu...moje najstarsze na tym forum dzieci są leniwe, wiec nie chodza jeszcze...Tomkowi malutko juz brakuje, wiec moze wreszcie sie zdecyduje...Iza natomiast nadal zasuwa na pupie, wstaje....i siada ponownie...tak najlepiej.... wyglada na to, ze moj bratanek (mlodszy o 4,5 miesiaca) zacznie szybciej chodzic, bo juz wstaje....
Mowi sie trudno...wszystko w swoim czasie, a nachodzic sie jeszcze zdążą...i żylaków tez sie nabawią....
Jutro wizyta u chirurga... decyzja co z Tomka jąderkiem (chociaz mi sie wydaje, ze juz jest ok), co z naczyniakiem Izy....
W czwartek mamy szczepienie kolejne...
Na poczatku czerwca z Ania do kardiologa na wizyte kontrolna....i tak ciągle cos....
Temat tesciowa dla mojej mamy ciagle niestety nie jest zamknieta i suszy mi głowe....olałam sprawe.....i po prostu zostawiam bez komentarza..... moze kiedys minie jej to....
Tesciowa przychodzi tylko na zaproszenie (dla mnie to bardzoooooooo pasuje ).....jutro zostanie z Ania
Pogoda do bani i Ania sie nudzi....juz mi pomysly sie skonczyly co z nią robic....
Bliźniaki się biją...tzn. Tomek tłucze Izę czym popadnie, ciąga za włosy (dla niego to zabawne, bo rechocze przy tym), a Iza za to gryzie i drapie....czasami musze az ich rozdzielac....a co bedzie dalej.......echhhh