reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Camel wieść o zębach obala całą teorię o tv i wieczornych spacerach :) Gratuluję. Może jak Jaś zazna uciechy z rozszarpywania pozywienia zębami to i cyca odstapi ;) Moj dzis molestowal suchą bułkę grahamke przez 40 min. W życiu jeszcze nie był tak długo zajęty jednym przedmiotem.

Filipia uśmiałam się z tego ze akurat, dziwnym trafem, zupełnie niespodziewanie mieli obiad ;)

reklama
Ewcia to nie jest wcale takie śmieszne, bo czasem jedziemy nastawieni na łatwe pożywienie, a kanapki i to nie zawsze. Ale faktycznie, dziś to nie był przypadek. M. zadzwonił wcześniej i zapowiedział, że przyjedziemy pod warunkiem, że nas nakarmią;)

Dziś postanowiłam nie wychodzić z sypialni jak Fi robi akrobacje, ale też na niego nie patrzeć. No i zasnął po 30 minutach, a ja zauważyłam że jeden klosz mam inny od dwóch pozostałych. Wcześniej nie miałam tyla czasu, żeby wgapiać się w sufit w sypialni;)

No u teściów może i tez tak by było ale u mojej mamy to chocby z mleka mąki i wody jakies placki się zrobi. Także ja po weekendzie staje na wage z szybkim biciem serca.

Filipia a co było na basenie? Woda była? :D

Była, była. Jakieś zamieszanie było. Z naszej grupy ostaliśmy się my i Lilka z rodzicami i chyba parę takich z mniejszymi dziećmi, co potem dołączyli. A reszta. Część w porządku, a część mi osobiście nie przypadła do gustu. Tacy co to nie oni. Cytuję " Z takimi maluszkami nas połączyli, musimy to jakoś załatwić, bo tak nie może być". A potem tylko licytowanie się w szatni, kto ile dał za buciki;) Ale takich jest na szczęście ze trzy rodzinki;)

Pobudka o 5.10 :/ ale noc ladnie przespana z dwoma przebudzeniami na piciu. Teraz ona sobie odsypia a ja...jakos dziwnie klasc sie o 9, ale chyba trzeba, bo nie wiem jak przezyje reszte dnia.
Nie lubie niedziel...a Wy?

Dziendoberek
U nas podobnie, ale o 6 M. zrobil mleko i pospalismy do 9:)

Camel no to chyba najbardziej wyczekiwany prezent na roczek. Gratuluję ząbków!!!

Ja też pospałam do 9. Wczoraj oglądałam eurowizję i troszkę musiałam odespać. Przyznam, że jestem zniesmaczona tym konkursem. I wygraną i systemem głosowania.
A dziś od rana moja cierpliwość jest wystawiana na próbę. Filip postanawia udowodnić mi, że nie można go spuścić na sekundę z oka. Kuweta, kosz na śmieci, dziś to jest na topie.

Camel obłędny tort , masz talent w rękach, az mam wyrzuty sumienia, że ja zrobiłam młodemu kopiec kreta na urodzinki :( muszę to jakoś odpokutować, prezent urodzinowy od nas dla synka , no i córci za chwilę bedzie gotowy, maż musi jeszcze płotek dorobić i będzie git, zdjecie Wam wkleję jak bedzie już dopieszczone , niestety pogoda narazie nie sprzyja.
Od tygodnia dzień w dzień mam migrenowe bóle głowy, nigdy tak nie miałam .
Zaczełam też odkrywac w sobie pasje ogrodnicza i coś powoli kopie w ziemi,szkoda, ze nie mamy własnego ogrodu, ten niby tez nasz, ale jednak nie nasz .

OGROMNY JEEP SPIDER SUPER X-BLACK 2X45 WATT PILOT (4199579260) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Wczoraj córcia wozila na takim jeepie jak wyżej Franka, skubana , sama już prowadzi i potrafiła zakręcić w trudnych miejscach , wsteczny ma opanowany do perfekcji, w każdym badz razie synio miał niesamowitą radość, super wygladali, az załuje , zę nie miałam kamery, kolejnym razem filmik im strzele

reklama
Witam się i ja ,u nas noc jak wczorajsza czyli przespana bez ani jednej pobudki spała prawie do 8 ,ja obudziłam się o 6:30 wyspana ,tak to ja mogę żyć oby tak już jej zostało :)

Camel - gratuluje ząbków ,super prezent ci Jasiek zrobił:).

My dziś jedziemy na obiad do teściów ja na rosół o ile będzie a m na mięsiwo (sam tłuszcz ja tego nie jem ) ,w tamta niedziele też miał być obiad tesciowa zapraszała ,ale jak przyjechaliśmy okazało się ,ze nic nie ma bo ponoć teściowa była na koncercie i zaspała ,chciała nas uraczyć kanapkami :baffled:,tyle to ja mogłam sama sobie w domu zrobić .

Do góry