reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Ja też nie pilnuję Młodego chociażby wtedy gdy ćwiczę... no bo jak... i już się nauczył upadac na dupke a nie do przodu.
Moje dziecko juz zaczęło się puszczać ale długo jeszcze sam nie ustoi.
Camel owin Jaska w folię bombelkowa;)

reklama
Moj Mlody stoi jak stary. Jak się zapomni to dobra chwile postoi i na przyklad flipsa w tym czasie oszamie.
Wlasnie wyszlam z BUPu. O zesz kurrr... ;)
Camel dajemy Ci czas na przetestowanie żebyś wiedziala jak budke otworzyć jak przyjedziemy ;)

tak się tłumacz...wątpisz w moje umiejętności szybkiego uczenia sie...oj to chyba nie ty jedna..bo szujakąc pracy też się nie chcą na to nabrać...czy ja wyglądam na blondynkę :szok:
A tak serio...trzeba wykorzystać tą piękną pogodę...bo Filipowej to ciągle będzie coś na przeszkodzie stało i w końcu sie nie spotkamy przed twoją wyprowadzką... Filipowa....nie depre**** się tylko szykuj Fifulca do podróży...

Jaśko też stoi twardo...nawet sobie w uchu grzebie jedną reką..albo coś opierdziela.... tylko jak sie cieszyto wali mordą o wszystko...

Ja się mogę zebrać, tylko mam obawy, jak ta moja wiercidupa wytrzyma taką podróż. Już jak do Kraśnika jedziemy to marudzi i wysiedzieć nie może, a to dwa razy taka droga;)

Kupiliśmy dziś Filipu kurtkę. Tak mnie M. poganiał i pani sprzedawczyni przytakiwał, że nijak mi nie pasuje ta kurtka.

ja tez nie lubie jak maja nieodpinany bo w samochodzie czy wozku niewygodnie...ale ogolnie fajna kurteczka wiosenna...

Ostatnia edycja:
Ma odpinaną podpinkę i zostaje sam ortalionek. I tak mnie M. przekonał, że będzie na lato potem. A kaptur na szczęście tylko cieniutki. Niech ma taką jak chciał, a ja choruję na bezrękawniki, ale to dopiero jak zacznie biegać;)

ja mam bezrekawniki i jakos slabo sie sprawdzaja, bo albo trzeba grubszy swetr to z bezrekawnikiem plecy mokre, a jak cienszy swetr to rece zimne...i tak zle i inaczej gorzej..lepsze sa zdecydowanie fajne bluzy, ja choruje na taka bluzo-kurtke baseballowa

reklama
No fajna kurtka ale strasznie droga. Dawno nie kupowałam nic poza wyprzedaża i jadę jeszcze na rzeczach w spadku ale nie sadzilam ze tyle kasy za kurtkę trzeba wyslinic. Niewatpliwy plus za podpinke. Tez lubię bezrekawniki ;) mam ze dwa.
No ja dzis czailam się czy dawac juz cos cienszego. Mam moze fwa razy zalozona bluzę wlochata od spodu. Mnie sie wydaje ciepła ale czy lezacemu w wozku dziecku tez będzie? pojechaliśmy w kurtce, juz upralam kombinezon i mam nadzieje że nie będę musiala budzić ponownie. Kurtka kolei jest na 74 ale ma dlugie rekawy za to krótka na dlugosci i ściągacz pilujacy w szyję. Przydaloby się i nam kupić...

Moj syn stał się silnie bojacy. Kazdy nagly halas. Dzis otwierałam paczkę to halas zrywanej tasmy a ten juz przyssany do mojej nogi. Ostatnio nawet kąpiele są z jeczeniem. Wcześniej bawili sie troche w wannie, a ja ogarnialam dom i jego pokój. Przychodzilam na mycie właściwe. Teraz jak mnie nie ma to rzuca się ojcu na szyję i wylazi z wanny. O co kam an?? Miało któreś taką fazę. Ns basenie niby zadowolony pływał, tylko ze tam jest u mnie na rękach.

Do góry