reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

tez go położyłam , starsza dore oglada , ja musze rolety kupic do okien, bo jasność idzie o świcie, a nie chciałabym wstawać po 3 ., także dzis dzień z allegro.
Fifowa jestem w szoku jak piszesz, że Filip tak Ci się dobiera do cycków, mój przenigdy tak nie zrobił, zresztą on jak widzi , że ide z tą flachą to jest najszczęsliwszy na swiecie ( a daje mu może od tygodnia ?), cos czuje , ze niedługo zaczną sie moje wieczory z lampką wina i noce , w których tata posiedzi na naszym fotelu z synem i może dobrze, w każdym badz razie juz mi nie jest z tym tak źle, jak było przy pierwszym dziecku, teraz mi to powiewa.
Chyba usnął , bo cicho jest

Aha Ewcia zastanawia mnie jak dałas radę karmić go w sposób mieszany przez 10 m-cy, nie ogarniam

reklama
Camel zaproponowalabym pomoc bo niedaleko mam rampersa i mogłabym sie udać na spacer i zobaczyć czy chociaż mają tego nawingtona tylko tam do działu wozkow trzeba zejść po schodach na dol i jak mam to z klocem zrobić? ? Nie wiem. Filipia jest tam jakaś winda? ? Zauważyłaś?

Hmm no nie wiem jak dalam rade. Po prostu przystawiam. Od 8 tyg była walka o kp. Jedyna rada zewsząd Pani przystawia, więc mimo butli o stalych porach wisial na piersi. Potem juz mnie to przestalo tak "boleć" i dostawal wiecej mm. Na poczatku pił po 90 ml. Teraz dostaje cyc w nocy jak sie przebudza. Nigdy nie robilam butli w nocy. No i na sen. O to się prosi. Zje butle i wije sie na rekach zeby ułożyć się w pozycji cyc. Myslalam juz nie raz ze on to smoczkuje a nie cycuje ale jak po jego ssaniu nacisne to cos tam jeszcze jest. Zawsze mnie deprymowalo to ze jadł mm np w ilosci 150ml bo to dla mnie znaczylo ze w piersiach nie ma nic a teraz czytam ze wasze wylacznie na piersi i potrafią zjesc 180 butli i dopchac piersią.

Ostatnia edycja:
Oj ewcia..nie klopocz sie...nawry nie wiadomo czy tam beda..na lotniczej slbo na inzynierskiej powinny byc eiec jsk sie wkurze to pojade

Ewcia, windy tam brak. Dlatego się na ten sklep pogniewaliśmy. Chociaż czasem M. weźmie Fifula w nosidle, ale co to za frajda;)

Z tym wiszeniem, to też troszkę moja wina, bo jestem miękka. Teraz się zaparłam i zasnął bez cycka. A dziś i tak wieczorem spróbuję z mleczkiem butlą.

Ja juz prawie zdecydowana na navingtona scoonera..ale musze go chyba "pomacac" bo boje sie tak w ciemno..w bebebeni brskuje mi okienka w budce...i dobrej amortyzacji...

Zwariuję!!!

Najpierw noc super... to od rana mi sie pokłada po podłodze i trze oczy, ziewa... to go kładę lulu...
To sie drze jak nigdy... nosz k... czasem nie mam siły.

Ja też jestem w szoku, że Młody tak ochoczo zareagował na mm. Wczesniej pił z dwa razy jak miał z miesiąc. Wczoraj to sam sobie butle trzymał i mi wyrywal.

My jeździmy jeszcze w maxi-cosi jest do 13 kg. Wojtek ma 10. Wyjęłam mu tylko ta wkładkę dla maluchów. Ciut nogi wystają ale glowka ma jeszcze sporo miejsca. W zeszłym roku wkladalam do niego 18 mies. dziewczynkę i też sie mieściła a wazyla z 12 kg.

Śpi... w końcu... jaki on jest kochany... jak śpi;)

reklama
Do góry