reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Ja mogę na palcach jednej ręki policzyć ile razy Fifi pił mleko w butli. To znaczy tak, żeby wypić, bo ciumkać to ciumkał trochę. Chyba trzy razy w szpitalu, i potem raz mm w domu i raz moje mleko. A resztę, to jak się orientował, że to nie cyc, to był lament.

Jutro spróbuję samo mleko;)

reklama
Camel widziałam dzis babkę z wozkiem, na ramie mial nazwe Izzy. Gołym okiem odpowiadał twoim oczekiwaniom. Widziałaś? Znasz?

Moj Mlody mleko +kaszka próbował raz. Nie zaakceptowal. Pozniej nie próbowałam. Jakos mm mu starcza. A budzi się czy zje full butle czy pół wiec nie wiążę tych faktów.

Aniazetka udanych wojaży. Mdła Tobie też.

Ormianka Camel a niech tam...wszystkie - lepszych nocy dzisiaj.

Evi - co u Ciebie?

Ewcia...widzialam ten wozek w necie , to jest firmy bebe beni...ciezko go znalezc, kosztue cos kolo 600 zl, ale sa glosy ze brak w nim amortyzacji..nie wiem...sxkoda ze nie moge go oberzec w realu bo kolorystuke ma ladna w przeciwienstwie do wybranego przeze mnie navingtona..

Dziendoberek
My już na nogach. Wyspani:)
No i nie wiem co pomogło. Czy butla bo opierniczyl wczoraj 140 ml czy Camilia... Młody obudził się raz ok. 1 na cyca potem z pół godz. pozniej to go dopchalam i potem dopiero o 7. To ja wstalam wczesniej w szoku, że taka wyspana i co to za godz. Jednak nie przerwany sen to podstawa nawet jak krotki.

Milego dzionka życzę

Aniazetka- szerokosci... odezwij się czasem

My od 7.30 tez na nogach, buly 3 pobudki, mlody jakis taki padniety pewnie zaraz pojdzie spac...
Ja w nocy jskies koszmary mialam, snilo mi sie ze moj malz zmarl..normalnie koszmar..uryczalam sie orzez sen i potem spowrotem zasnac nie moglam przez 2h... I teraz na rzesach chodze...kawa nic nie dala..
Ciezki dzien bedzie...oj ciezki...

Witam i ja.
U nas noc nie najgorsza. Nawet można powiedzieć, że w porządku. Dwa razy cycek, trochę wiercenia i pobudka przed 7. Dobrze jest;)
A mały nauczył się pić z kubka, ale nie niekapka czy innego lovi. Z samego kubka. Ja mu trzymam a on chłepcze;)

Hej. U nas tez nocka ok. Pobudka o 2 i z mamusią pospalismy do 8. Mnie w nocy meczyla biegunka, nie wiem co zezarlam. Z takim wynikiem ze rano -1 kg na wadze. No nic tylko się cieszyć ;) Znowu pogoda do duszy. Co tu z tym dzieckiem robić?

Filipia moj nie z kubka ale z miseczki pije.

A propo picia. Niezły zonk zaliczylam. Mlody pije ten sok z hippa. Nierozcienczony na zyczenie i przykaz męża ;) wczoraj pakowalam zapas na ten tydzien do szafki i tak zatrzymalam sie nad etykieta a tam jest napisane ze jako picie między posiłkami rozcienczac woda 1:2 !!!!! Aaa masakra. Nie wiem jak tego nie dostrzeglam wcześniej. Chyba nie czytalam. Sok nie jest jakiś gesty, wyglada jak gotowy do picia to dawaj do kubka. Caly wieczór walilam głową w ścianę zeby swoją głupotę wytepic ;) ciekawe czy teraz rozcienczony bedzie chciał pic :/ no i niezła dawkę glukozy dostawał :/ nie ma dziwne ze taki pobudzony :D

A no i Camel u nas nie ma tego jogurtu z piatnicy ale znalazłam w tesco z bakomy. Tylko mleko pasteryzowane i bakterie.

Ostatnia edycja:
Moje baby uniemożliwia mi napisanie czegokolwiek , wsadzilam go do fotelika może się uda, a własnie jeździ któres z Waszych maleństw w nosidełku jeszcze. ???
U nas noc niebo lepsza wstał o 2 , dałam cycek, o 4.30 był wyspany, to dałam cycek, i poleciałam dorobić 180 mleka , wypił całe i usnał jeszcze , spal do 7.30, niestety ja tak długo nie, bo starsza już musiala po mnie przyjsc, ponoc się steskniła, ale psychicznie lepiej mi niż wczoraj.
Zapowiada się piękny weekend tez bym chetnie gdzies się wybrała, może kolejka na szyndzielnię z dziecmi.

położyłam się wczoraj o 20.20

Tam jedziemy.pl - portal turystyczny
ale super rzeczy , a te talerze dla niejadków świetne, moze to kupie dla Elki

Ostatnia edycja:
Wiolonczela, mój jeszcze jeździ w nosidle, ale ja mam do 10kg, a Fi waży troszkę ponad 9. Tylko nóżki mu wystają;) Ale już szukam i się rozglądam.

No i dzieć mi zasnął. Ostatnio ma te drzemki ni w pięć ni w dziewięć;)

reklama
Moj w foteliku juz od 4 m-ca...nie miescil sie w nosidlo maxicosi...

A ja sie param z tymi wozkami...glupieje z tym wyborem..im wiecrj czytsm tym mniej wiem..
Jak sie wkurze to jutro wsiada do mojego mikro woza i pojade do lublina osobiscie potestowac...

Do góry