Mdła
Fanka BB :)
Elajar dzieki Ci wielkie za dobre wiesci! Nie chcialam pytac zeby nie byc upierdliwa :-) Ale nawet nie wiesz jak ja-durna baba zza gory i rzeki-sie ciesze!Nie znam ich ale i tak jakos strasznie trzymam kciuki,ciekawi mnie co u nich,jak maluszek :-) Ciesze sie strasznie,ze na swieceie dzieja sie tak niesamowicie pozytywne rzeczy! Uklony dla nich.Jakas taka wzruszona od tego niewyspania?Normalnie morda mi sie cieszy,ze az szklanki w oczach;-)
Przedszkole,moim skromnym zdaniem,dobra rzecz.Jakos sobie nie wyobrazam poslac dziecka "na gleboka wode" do szkoly.Zawilosc relacji rowiesniczych,umiejetnosc przegrywania(u nas slabiutko) i pare innych cennych juz jest na starceie opanowanych.Wiec trzymam kciuki za przedszkole!
Przedszkole,moim skromnym zdaniem,dobra rzecz.Jakos sobie nie wyobrazam poslac dziecka "na gleboka wode" do szkoly.Zawilosc relacji rowiesniczych,umiejetnosc przegrywania(u nas slabiutko) i pare innych cennych juz jest na starceie opanowanych.Wiec trzymam kciuki za przedszkole!