reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Evi zdrówka dla Milenki.
Ta płyta to chyba z gatunku gratisow do gazety albo cos bo nikt mi tam prezentów specjalnie by nie kupował. Jest napisane że to jej pierwsza autorska płyta.Ma dwa treningi skalpel II i szok trening :D
Ja do sportu nic nie mam bo cała młodość uprawialam coś mniej lub bardziej zawodowo :) Dlatego teraz moj organizm potrzebowalby chyba kilku szok treningów pod rząd żeby go ruszyło.

Mój dziec odkryl że ma język. Smiga calyczas z jezorem na wierzchu :)

reklama
Evi zdrówka dla młodej, Kooska nie martw się mój też coś ostatnio z cyca by nie schodził...ale chociaż kasze dodatkowo na noc zjada...
Ewcia..mój ma to samo z tym jęzorem...boje się żeby jakiś pleśniawek nie dostał bo jezorem wszystko bada i liże i wypycha cały czas za buzie..aż broda czerwona...

Czesc :-) ) kooska ale u Ciebie bialo! Pieknie:-)
Ja od 4 dni siedze w domu. W czwartek mnie przewialo wiec wolalam sie bardxoej nie przeziebic a dzisiaj prawie 10 stopni! Ale deszcz i tez mi sie nie chce , za to wpadla sasiadka z coreczka :-)

W tym roku kupilam wszystkim dzieciom prezenty edukacyjne w ksiegarni i internetowej:-) jeszcze musze kupic cos mamie a mezowi chyba krawat i juz :-)
Moj maz jest zabawny. Wpadl na pomysl zeby kupic swoim rodzicom walizke nz kolkach, zagadal z siostra czy moze wspolnie ja kupimy. Siostra sie zgodzila. Wieczorem mowie do niego ze musi sie pospieszyc ze znalezieniem tej walizki w necie a on ,,ja? myslalem ze ty ja znamdziesz, moglabys w wolnej chwili znalezc'' hahaha dobre co?! Oczywiscie nie ze mna te numery, dosc ze kupume wszystkie inne prezenty np.dzieciom.

Ide gotowac zupke

Ja mam dzisiaj jakis dziwny dzien. Z niczym nie mogę zdążyć caly rytm poprzestawiany. Mlody wlasnie ma 3 drzemke ciekawe co nedzie w nocy:/
Evi zdrówka dla malutkiej
Kooska nie martw sie że mleko to za malo, bo to podstawa a wszystkie inne posilki to na razie tylko uzupelnienie. Wojtek tez ciagle na cycu wisi chyba na zime tłuszczyk gromadzi;)

dobrze wiedziec, ze nie jestem jedyna z tym ciaglym cyckowaniem. udalo mi sie ja przetrzymac 3 godzinki, dalam kaszke i nawet zjadla, ale dwie lyzki tylko. nawet nie chciala popic mleczkiem. moze ona ma taki malutki zoladeczek, ze je po troszku, ale za to czesciej...
ormianka, u mnie tez wlasnie drzemka i pewnie noc bedzie nieprzespana...
nosze ja prawie caly dzien w nosidelku, bo marudnik okropny. nie dala sie odlozyc na 5 sekund... teraz tez spi na mnie. o co chodzi... skok jakis?

Moj tez spi, tez 3 dzemka, zawsze sa 2.... I marudny...ale mecza go zeby...bo biedny az sie wgryza w lozeszko, i nie chce jesc nic cieplego....kiedy mu wyjdzie choc jeden..

Dziecię śpi.
U mnie dla odmiany cycek jest be. Pewnie w nocy sobie odbije.
Ewcia dobrze, że odkrył język. Filip odkrył swojego ptaszka. Ciągnie, szarpie. Tylko pieluszkę zdejmę już łapsko leci.
Evi jak tam po lekarzu?

A to ptaszek u nas juz daaawno odkryty. To samo...zdejmiesz pieluszke a on cap i mietosi i widać że mu to sprawia przyjemność :) Mycie ptaszka przez mamę też lubi :D sodoma i gomora :)

reklama
Do góry