Filipiamama
Fanka BB :)
Dziewczyny, a ile śpią wasze dzieci? Bo ja już głupieje. Było wszystko w sumie stałe. Już nawet ze wstawaniem o 5 się pogodziłam, a teraz znowu staje na głowie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kiedyś spała z 4? razy w dzień po około 30 minut. Teraz jej się to zmienia i zaczyna opuszczać sobie jedną drzemkę. Na noc zasypia o 19.30-20.00 i śpi do około 6-7 z nocnym karmieniem gdzieś między 2 a 4.Dziewczyny, a ile śpią wasze dzieci? Bo ja już głupieje. Było wszystko w sumie stałe. Już nawet ze wstawaniem o 5 się pogodziłam, a teraz znowu staje na głowie.
Nam się już jakiś plan dnia w miarę udało opracować, a tu trach wszystko się rypło i nie wiadomo co kiedy, a do tego dochodzą przeraźliwe wrzaski. Do tej pory wstawał i koło 8 miał już pierwszą drzemkę. W ciągu dnia miał ich 3-4. Pierwsza dłuższa, a potem po 40 minut. A dziś zasnął o 9 spał 2 godziny, i teraz po wrzaskach padł znowu. Ciekawe na ile teraz. A wczoraj zasnął koło 20, obudził się koło 21.30, potem znowu o 22.30, koło 24 i koło 1 już odmówił spania do 4. Obudził się o 5, a potem o 6 straciłam cierpliwość i ogłosiłam pobudkę.
Niby jak się bawi, to jest radosny, ale wystarczy chwila i wpada w histerię albo irytację. A ja też niewyspana i rozdrażniona.
Camel- zdarzylo mi sie dwa razy wyjąć mlodego z fotelika i jechal na cycu, bo tak wył ze nic nie pomagało a nie mozna bylo sie zatrzymac. Wyrzuty sumienia nie pozwalaly mi zasnąć kilka nocy. Ech nigdy wiecej.