reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Mój Bartolini też się nie obraca, dopiero kilka razy i zupełnie przypadkiem mu się udało. Za to głowę trzyma tak wysoko jakby na chmury patrzył. I już podciąga się do siadania, jak przytrzymam go za ręce to siadnie sam.
Mam totalnego lenia, nic mi się nie chce robić. Ani sprzątać, ani gotować. Kacper jakieś drzewo wziął z garażu i rozciął palca, krzyk jakby co najmniej całego uciął, drzazg chyba ze 6 wyjęłam. Potwory nie dzieciaki :szok:.

reklama
Potwory ogoniaste! Ja chodze i grzmi na ogony.Jak mi z jednym przejdzie to drugie rozrabia :wściekła/y: Nie ma to jak duuuza rodzina :-D Zawsze chcialam-to mam.Wiec zamknac dziob i usmiech anielski wykrzesac :-D

Spokojnie-bez nerw.Kazdy ma swoje tempo rozwoju.Ja mam wrazenie,ze Malizny te przewroty nie interesuja po prostu...

Cześć dziewczyny ,faktycznie produkcja :-) ,ale to fajnie zawsze jest co poczytać.

Dziś pogoda ładna to od razu dostałam energii czyli posprzątałam całe mieszkanie łącznie z umyciem okien ,nawet pranie zrobiłam ,teraz obiad mi się gotuje i na dziś spokój m wróci z pracy i będzie relaks czyli on przejmie opiekę nad małą :-).

Ewcia - upieczenie chleba na drożdżach banalne :-) ja już przeszłam na wyższy poziom czyli piekę chleb na zakwasie a to już" wyższa szkoła jazdy",ja już zapomniałam jak smakuje chleb z piekarni .

Moja mała też jeszcze się nie obraca ale ona z tych leniwych ma to po tatusiu ,tatuś leniwiec straszny :-D ile ja to się muszę nagadać żeby coś zrobił.

Moje Małe kula się na boki a na brzuch wyszło mu parę razy przypadkiem.

Mam pytanie do mam dających warzywka, to są tylko warzywka czy owocki też. Moje dziecię opanowało marchewkę, brokuła i jabłko i nie wiem co dalej.

Evi - gdyby nie to że masz męża to ja bym się z Tobą ożeniła :cool2:;-) A tak serio to ma chłopina skarb w domu. Nie dziwne, że leniuszek ;-) Moja mam chleb na zakwasie robiła z ziarnami wg życzenia zamawiającego. Raz jej wyszedł lepszy raz gorszy ale człowiek wiedział co je. A na drożdżach jest dobry?? Ja wciaz poszukuje idealnej lokalnej piekarni - jeszcze nie znalazłam :-p

Wyszłam z dzieckiem na szybki spacer bo słonko wyszło, wrócilismy do domu a on dalej śpi. Już z 1,5 h ciągnie. A tu czas jeść. Hehe ciekawe co w nocy będzie robił. Chyba te fikołki go tak męczą.

Oooo obudził się...
No nic zje i jedziemy zapełnić lodówę i zapas pampków pozyskać. Zakupię rownież kaszkę i kilka słoiczków na start :) będziem dziełać bo 4 miesiąc za pasem :)

Dziewczyny jak wstawić gotowy suwaczek tak jak Wy macie?

Ustawienia - edytuj sygnature ( masz po lewej tam gdzie avatara robiłaś) wklejasz link z utworzonego suwaczka ( adres URL) i powinno być----tak mnie się zdaje

Ostatnia edycja:
Bungee odnośnie suwaczka. Wchodzisz na jakąś stronę z suwaczkami, możesz kliknąć na któryś nasz i postępuj zgodnie z instrukcją by sobie wybrać taki jak ci pasuje. Następnie wchodzisz w ustawienia na prawym górnym rogu strony bb, nastepnie w zakładkę edytuj sygnaturę, na stronie gdzie utworzyłaś suwaczek kopiujesz sobie adres suwaczka "link" np w wersji html i wklejasz ten adres w okienko "edytuj sygnaturę" i zatwierdz..powinno hulać :-)

Spiąca jestem jak cholera dzieci od conajmniej 1,5 h śpią a ja zamiast iść spać to czytam blogi, popieprzyło mnie, w co drugim odnajduje siebie, cholera wciąga to ,chciałam napisac jak wino, ale wiecie , ze póki co do wina zupełnie mnie nie ciągnie, mimo, że od 1,5 roku nie wypiłam ani kropelki alkoholu, myślałam że bardziej będzie mi sie chciało, jakiegoś mohito latem, czy piwka a tu nic , nie mam zupełnie potrzeby,za to słodycze żre nadal, nie panuje nad tym i widze , że waże już 2 kilo więcej od mojej ulubionej wagi, pewnie coś zażeram.
Evi lubisz być taką wzorową żoną?

reklama
Cześć z rana :)
Kawuuuuuuuuuuusia wypita :-) mniam - nie wiem jak bym funkcjonowała bez niej <3
Trzeba się ogarnąć, Paula chce żeby z nią pojechać do Radzymina bo jakieś zawody jeździeckie są - a mi się tak chce tam jechać, hehhhh że lepiej nie mówić :sorry: wolałabym basen z małą :dry:do tego pogoda nie sprzyja, żeby ciągać Gabi przez pół dnia po dworze - bo jak już tam pojedziemy to trzeba będzie posiedzieć - impreza zaczyna się o 11 i będzie trwała tak do 16-17 :sorry2:

Właśnie w telewizji mówią, że dziś ostatni dzień lata :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: szkoda, że to tak szybko zleciało :-:)-:)-( uwielbiam wiosnę i lato, teraz można się tylko spodziewać zimna i deszczy :dry:

Do góry