wiolonczela42
Fanka BB :)
Dzięki za odp.
Lopp patrz co wyczytałam ta staszewska to jakas połozna laktacyjna
Z tego co wiem Lac caninum stosuje się raczej przy hamowaniu laktacji po
stracie dziecka i to też nie u wszystkich kobiet tylko u pewnego, bardzo
specyficznego typu osobowości.
pozdrawiam
monika staszewska
Kiedyś wyczytałam na watku do 6-mcy, że jest to lek homeopatyczny poprawiający laktację. W ubiegłym tygodniu dostałam gazetkę dla dzieci, w której wyczytałam, że ricinus communis hamuje laktację. Zaczęłam więc dochodzenie. Wynik jest taki - ricinus communis 5CH pobudza laktację, a ricinus communis 30CH ją hamuje. Uważajcie w aptekach, by nie osiągnąc wyniku odwrotnego do zamierzonego. to tez znalazłam.
Loop a ten trzeci lek to co?
a tu jeszcze cosik takiego:A na zbyt silny przypplyw mleka, czyli na jego powstrzymanie kolezance poradzono inny lek- z takiej samej serii - LAC CANINUM 5CH
Elajar podziwiam Cie ze dajesz rade
Lopp patrz co wyczytałam ta staszewska to jakas połozna laktacyjna
Z tego co wiem Lac caninum stosuje się raczej przy hamowaniu laktacji po
stracie dziecka i to też nie u wszystkich kobiet tylko u pewnego, bardzo
specyficznego typu osobowości.
pozdrawiam
monika staszewska
Kiedyś wyczytałam na watku do 6-mcy, że jest to lek homeopatyczny poprawiający laktację. W ubiegłym tygodniu dostałam gazetkę dla dzieci, w której wyczytałam, że ricinus communis hamuje laktację. Zaczęłam więc dochodzenie. Wynik jest taki - ricinus communis 5CH pobudza laktację, a ricinus communis 30CH ją hamuje. Uważajcie w aptekach, by nie osiągnąc wyniku odwrotnego do zamierzonego. to tez znalazłam.
Loop a ten trzeci lek to co?
a tu jeszcze cosik takiego:A na zbyt silny przypplyw mleka, czyli na jego powstrzymanie kolezance poradzono inny lek- z takiej samej serii - LAC CANINUM 5CH
Elajar podziwiam Cie ze dajesz rade
Ostatnia edycja: