reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

reklama
hej

ja tylko na chwilke

po chrzcinach....
dzieciaki w kosciele cala msze przespaly, potem byla imprezka na wiose u moich rodzicow...tez prawie cala przespaly...i teraz tez juz spia...po prostu ANIOŁKI :)

jestem mega zmeczona, wiec zmykam

sembo mama na Dzien Matki :)

Hej dziewczyny!!!
Elajar - ja chce takiego aniolka jak Twoje :)

ja nadal w dwupaku.... :(((( Mojego dziecka nie wzrusza Dzien Matki! dostalam wprawdzie bukiet roz niby od niego ale ja juz chce rodzic!!!! Ciagle licze ze z tych lekkich i nieregularnych skurczy cos sie rozkreci!!!!! A tu lipa :(

a co u Was dwupaki??

niestety u mnie też jeszcze porodu ni widu, ni słychu, podobnie jakieś tak skurczyki, trochę bóli krzyżowych, ale nieregularne, przemijające itp. no nic, we wtorek wizyta, ktg tradycyjnie, a za tydzień jak się nic nie ruszy indukcja, i coś mi mówi, że tak właśnie się skończy; rany, nie sądziłam, że tak się będę niecierpliwić, heh...

Wszystkim Mamusiom jeszcze rzutem na taśmę przed północą wszystkiego najlepszego :-)

Hej;
ja nie mam kiedy pisać. Ptysia bez przerwy na cyckach wisi.

Mysiak szybkiego powrotu do formy!

Elsa może masaż szyjki? Mnie pomógł przy pierwszym :tak:

Dzien dobry dziewczyny!
ja nadal w dwupaku wrrrrrr :/ A w nocy juz prawie jechalismy na IP bo przez godzine mialam regularne skurcze. Po rozmowie z polozna (odbierala porod i slyszalam wrzaski tej kobiety!!!) zarzylam 2 nospy i na godzine do wanny. Po tym skurcze zaczely sie uspokajac :(

szkoda bo juz chcialabym miec porod za soba!!!!! Pomarudzilam troche, ale juz na prawde mam dosyc....

Elsa może masaż szyjki? Mnie pomógł przy pierwszym :tak:
obawiam się, że mój gin jest za bardzo naturalnymi metodami i masażu mi nie zrobi, chyba że trafię do szpitala, to wtedy może coś z tym podziałają

PolaTola a mi mówiono, żeby już nie brać żadnej nospy i pozwolić, by się wszystko rozkręciło, ewentualnie wanna lub prysznic, by sobie ulżyć

Mysiak witaj w domu i zdrówka :)

heh, zobaczymy co dzisiejszy dzień nam przyniesie

reklama
Dzień dobry;
weekend się skończył i wyszło słońce.
Iggy chory, i nie wiem czy robić Ptysi szczepienia w związku z tym.

Pola trzymam &&&& może się rozkręci.

Elsa no szkoda. Ale jak mówią co się odwlecze to nie uciecze...

Do góry