reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

reklama
noelle Słusznie z tym fochem... U nas też napięta atmosfera i też na fochem muszę się zastanowić :-p:-p

sembo &&&&&&&&&& Kurde mam nadzieję, że jak ja to teraz piszę to Ty już masz wszystko za sobą.

Starszak daje w ciry i kuźwa obojętnie ile ma uwagi to ciągle broi i zainteresowania rodziców mu mało, ale ja się nie mogę denerwować po 2 h latania od 6 rano, wyciągania z łapek różnych rzeczy i patrzenia jak robi dokładnie to co mnie denerwuje. Ale kur... jak on "zajął" się dzieckiem przy myciu zębów jak wstał o 8 to zaraz była awantura bo dziecko z płynów do kąpieli połowę powylewało, wodę w łazience rozlało i co on sprzątał jedno to dwulatek rozlewał drugie i skończyło się opierniczem od góry do dołu. Na mój tekst, że jak to on może krzyczeć a ja mam się nie denerwować usłyszałam, że ja się denerwuję inaczej więc bez sensu... Noż k...

no i Marciosz się rozpakowała wczoraj :)

Jutro w nocy pełnia... jak to na mnie nie zadziała, to kurka będę się bujać w czerwcu z brzuchem :-(

Witam drogie mamusie i oczywiście dwupaki :),ja nadal w dwupaku ale nastroj jakiś lepszy niż wczoraj pogodziłam się z faktem ,ze mala urodzi się pewnie w przyszłym tyg po indukcji .Dziś w sumie termin porodu według ostatniej @ wiec piekę sobie z tej okazji ciasto kokosowo-makowe na kruchym spodzie :) i będę się relaksować .

Hej Mamusie :-) Ja dzisiaj od 3;30 mam skurcze, od 6;00 zaczęłam liczyć i są tak średno co 10-15min tylko, że teraz zaczęły tracić na sile więc nie wiem czy coś z tego będzie :( W toalecie byłam już chyba z 6 razy... Mam nadzieję, że jednak się rozkręci:)

PolaTola jestem jeszcze w dwupaku, ale wczoraj i dziś rano zauważyłam kawałek czopa, co prawda bezbarwny jeszcze, ale szczęśliwam, że jednak coś się dzieje ;)

Elajar co prawda nie z teściową, ale z mamą tak mogę mieć, że będzie podrzucać różne słodkości, choć się wciąż nastawiam, że jednak uda się wytłumaczyć; ale chyba tak jest już z babciami, same w dzieciństwie miały mało rarytasów, to teraz chcą wnukom dać wszystko, co według nich najlepsze, takie rozumowanie, ale jednak nie rezygnowałabym ze swego zdania - zdrowie dziecka najważniejsze

Ojej biedna Sembo, współczuję, ale mam nadzieję, że jednak Ci tam pomogą i już niedługo będziesz tulić małą, jeśli już tak nie jest

Julka fajny ten pomysł z tańcem, korzystam z tego i jakże, ale widać małemu bujanko takie milsze jest u mnie w środku :-D

Kolorowa trzymam kciuki, bo jeśli u Ciebie się rozkręci, to może ja będę następna ;) oby szybko i bezproblemowo Ci poszło :)

współczuję starć małżeńskich, ale kiedyś mój znajomy opowiadał, że on trzymał się z daleka, bo wciąż z szoku nie mógł wyjść i go takie maleństwo po prostu przerażało; heh tacy twardziele na co dzień... Citrus Ty masz fajnie, tak mi się ciepło robi, gdy czytam jak Twój W sobie radzi :)

Dobra i po fochu;-)
Stara sie teraz jak glupi:-) i bardzo dobrze.Generalnie zle.nie jest bo kapiele i przewijanie to w wiekszosci jego dzialka itd tylko taki tekst mi tak cisnienie podniosl ..wrrr;+)

Kolorowa kciuki!!!!

wzięłam kąpiel i d*pa blada :/ skurcze niby są dalej co.ok 10min ale bardzo osłabły, czyli fałszywy alram:wściekła/y: ide spać, bo się nie wyspałam :no:

reklama
Elsa, on sobie radzi, bo sam dwóch synów wychował, więc na wszystkim "zęby zjadł", a ja się od niego uczę :tak:

Łiiiiiiiiiiiiiiiii, Budda przybrał 360 g w tydzień! :-) :-) :-) :-)

Do góry