reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Aśka,
skoro wczoraj wyszłaś ze szpitala (tak jak ja) to musiałyśmy leżeć w sąsiednich salach... szkoda żeśmy się nie spotkały:confused:

A no szkoda. Wiesz, że nawet myślałam o Tobie. ;-)

Sembo trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&77

Biedne wy nierozpakowane ;-) na szczęście ciąża nie trwa wiecznie :) doczekacie się :p

reklama
OMG jak ona sie wycierpi... :(
Ja dzisiaj aktywny dzien, ale efektow brak i skurczy nadal nie ma. Wiec na weekend jedziemy do tesciow a w sobote na imieniny do znajomych. Skoro dziecko nie chce wyjsc to rodzice zyja normalnie! A co! ;) ale walizke do szpitala wezmiemy w razie 'w' ;)
dobrej nocyi zycze wszystkim!!

Lol... Miałam się nie budzić na nocne karmieniee dopóki Mati sam by nie obudzoł się, a jakiś chłop pięć razy do mnie dzwonił żeby bramę otwierać bo pod bajzel dojeżdżają i dziewczynę chcą dla dwóch panów. Kuźwa, pięć razy tłumaczyłam, że pomyłka... No i ja się obudziłam, więc w końcu Mateusza też ogarnęłam na karmienie. A myślałam że pośpimy, lol...

Ostatnia edycja:
Nawet nie gadaj nic... Dzwonili jeszcze 4 razy i w końcu W. ich uświadomił, że są troglodytami... W dość mocnych słowach :D

Hehe citrus ty to masz jazdy:) ja też o 2 się obudziłam ale mała tylko stękała więc jej nie brałam i tak przerwa między karmieniem przedłużona od 00:30 do 6:00:szok::-D

Zapo a myślisz że powinnam konsultować córkę jeszcze gdzieś? ts doktor jest bardszo dobra, wyprowadziła mojego dominika a między innymi dzięki niej mały w ogóle chodzi. z resztą sama widziałam tą różnicę Agi jak mi pokazała...
Co do wagi moja też stoi i z 20kg zostało 12 w porównaniu na czas przed ciążą... Masakra!!!!!

natalia 0,5cm to niewiele. niektórzy mają różnicę 3cm, więc myślę że nam się uda, a przynajmniej zrobię wszystko co mogę by pomóc mojej księżniczce!

Aniaczek na pierwszej wizycie i tak nie usłyszysz nic poza pieluchowaniem. druga jest ważniejsza.

elajar współczuję sytuacji z teściową... ja się bałam że będę tak miała z mamą ale odpuściła i rzadko przyjeżdża. jak jej dałam wózek poprowadzić po miesiącu to była uhahana!

Magart to niezła jesteś! a ja się zgodziłam na domówkę i teraz myślę o kurczakach i ciastach które trzeba będzie przygotować...

a bepanten próbowałyście? mnie pomógł.

jak czytam o waszych brodawkach to sie uspokajam bo już myślałam że to tylko ja miałam strupy i ból.. a tu się okazuje że każda to przechodzi.

Łiiiiiiiii, a my do pediatry na 9.45 na kontrolę wagi. Trzymajcie kciuki!

Kartagina, Słoneczko, pięknie pospałaś :)))))

Citrus kciuki!!!!maly zsskoczy pozytywnie.swoja waga!!

A ja wstalam w wisielczym humorze.
W nocy poklocilam sie z szanownym malzonkiem.tak od slowa do slowa ualyszalam m.in.ze.dzieckiem sie tylko i wylacznie matka.zajmowac powinna,ze on i tak bardzo duzo robi,ze koledzy jego nie...jak mnie nerw dorwal tak sie wynioslam do innego pokoju spac a.cora zostala z nim .mala solidarnie z mama dala mu takiego czadu;-) a ja sie wyspalam i teraz z podwojna sila fochem.zarzucam
Czyt.siedze.sobie z.kawa.i ogladam telewizjw sniadaniowa;-) a J.walczy z mala ktora wyglada na to ,ze chce byc tylko i wylaxznie na rekach..
Se se se....

reklama
Citrus kciuki za wizytę. :)
takie "pomyłki" są wkurzające!

Noelle skąd ja to znam.... patelnią w łeb. taaaaa matka chodzi w ciązy 9 miesięcy ,tyje, rozkłada nogi przed lekarzem co 3 tyg,robi badania ,RODZI a potem ma się poświęcić dziecku w 100 % zapominając o sobie. a tatuś to tylko dawca nasienia, brrrrr
noelle łączę się we wkurwie

Do góry