PolaTola
Fanka BB :)
Zaraz pęknie mi brzuch!!!! Korzystając z tego że jeszcze nie karmię – obżarłam się truskawkami ze śmietaną i pierogami z truskawkami
Od rana na ryneczku byłam (m.in. po rzeczone truskawki), na myjni umyć auto, w aptece, ugotowałam obiad a teraz chyba drzemkę zaliczę ;-) Łykam wiesiołka i 2 dzień piję napar z liści malin (rodzice w weekend przywieźli mi liście z ogródka). Wieczorem spotykamy się ze znajomymi na mieście. Wywoływanie porodu pełną gębą
Marciosz – kciuki za szybki poród, oby wywoływanie się powiodło!
Kartagina – myślisz że gdybyśmy leżały to szybciej byśmy urodziły?
Kasienka – super że już w domku jesteście
Eklerka – współczuję! Myślę, że jednak po to robili „zabieg” żeby to naprawić, więc może to jednak minie.... Kciuki za to!
Nanu – bardzo podoba mi się Twój suwaczek ze śliczną Matyldą
Kitka - gratuluję!!!!
Od rana na ryneczku byłam (m.in. po rzeczone truskawki), na myjni umyć auto, w aptece, ugotowałam obiad a teraz chyba drzemkę zaliczę ;-) Łykam wiesiołka i 2 dzień piję napar z liści malin (rodzice w weekend przywieźli mi liście z ogródka). Wieczorem spotykamy się ze znajomymi na mieście. Wywoływanie porodu pełną gębą
Podoba mi się ten pomysł. Jutro depilacja i mogę rodzićPolaTola- ja nam wróże poród bez wcześniejszych oznak, bez odchodzącego czopa i skurczów przepowiadających po prostu jak zaczniemy rodzić to porządnie
Marciosz – kciuki za szybki poród, oby wywoływanie się powiodło!
Kartagina – myślisz że gdybyśmy leżały to szybciej byśmy urodziły?
Kasienka – super że już w domku jesteście
Eklerka – współczuję! Myślę, że jednak po to robili „zabieg” żeby to naprawić, więc może to jednak minie.... Kciuki za to!
Nanu – bardzo podoba mi się Twój suwaczek ze śliczną Matyldą
Kitka - gratuluję!!!!
Ostatnia edycja: