reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Pam trzymamy nieustająco! :-D

Cytrynko może lepiej weź się za inną lekturę ;-)

Ja się dziś lenię i dobrze mi z tym...

reklama
Zapominajko, mam na półce 15 książek do przeczytania, ale niestety każda z nich ma swój czas. Pierwsze w kolejności są zawsze te, które otrzymuję od wydawnictw do recenzji :sorry2:
Leń się, leń! Ja też się lenię, wypiłam właśnie kawowego shake'a domowej roboty i chyba jednak poczytam, bo terminy mnie gonią :eek:

Ostatnia edycja:
Mnie nie płacą :) Po prostu dostaję książki w zamian za recenzję. Też opłacalne, bo nie trzeba wydawać kilkuset złotych miesięcznie na nowości :)

Pam, trzeba prowadzić bloga recenzenckiego przynajmniej przez kilka miesięcy, pisać regularnie i mieć czytelników... Bardzo dużo roboty trzeba w to włożyć, no i lubić zarówno czytanie, jak i pisanie :)
Zakładałam blog ponad rok temu, wcale nie z myślą o egzemplarzach recenzenckich, zresztą nawet nie wiedziałam wtedy, że coś takiego w ogóle istnieje. A że czytam średnio ponad 150 książek rocznie, pewnego dnia postanowiłam po prostu zacząć recenzować. Trzeba mieć dużo samodyscypliny, teraz aktualnie przez te ciążowo-niewiadome rozterki nie potrafię sklecić jednego zdania :)))

Ostatnia edycja:
witam sie tez z takim sobie humorem...

Ale macie sposoby na łapanie much:D

Dziewczyny ale robicie mi pcyhotke mniam ja mam z wczoraj zupke krupnik i cos musze wymyslec jeszcze:)

katoka00 fajny pomysl z ta posciela jesli tylko uwielbia barbie:)napewno sie ucieszy

pam o matko wspolczucia tez zapewne bym sie wydarla..

Dziewczyny wczoraj na chomikuj sciaglam sobie filmik encyklopedia zdrowia dziecka...poradnik mlodej mamy ciaza od A do Z normalnie super film fajny:)

reklama
Do góry