reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2013 :):)

Pam trzymamy nieustająco! :-D

Cytrynko może lepiej weź się za inną lekturę ;-)

Ja się dziś lenię i dobrze mi z tym...

reklama
Zapominajko, mam na półce 15 książek do przeczytania, ale niestety każda z nich ma swój czas. Pierwsze w kolejności są zawsze te, które otrzymuję od wydawnictw do recenzji :sorry2:
Leń się, leń! Ja też się lenię, wypiłam właśnie kawowego shake'a domowej roboty i chyba jednak poczytam, bo terminy mnie gonią :eek:

Ostatnia edycja:
Mnie nie płacą :) Po prostu dostaję książki w zamian za recenzję. Też opłacalne, bo nie trzeba wydawać kilkuset złotych miesięcznie na nowości :)

Pam, trzeba prowadzić bloga recenzenckiego przynajmniej przez kilka miesięcy, pisać regularnie i mieć czytelników... Bardzo dużo roboty trzeba w to włożyć, no i lubić zarówno czytanie, jak i pisanie :)
Zakładałam blog ponad rok temu, wcale nie z myślą o egzemplarzach recenzenckich, zresztą nawet nie wiedziałam wtedy, że coś takiego w ogóle istnieje. A że czytam średnio ponad 150 książek rocznie, pewnego dnia postanowiłam po prostu zacząć recenzować. Trzeba mieć dużo samodyscypliny, teraz aktualnie przez te ciążowo-niewiadome rozterki nie potrafię sklecić jednego zdania :)))

Ostatnia edycja:
witam sie tez z takim sobie humorem...

Ale macie sposoby na łapanie much:D

Dziewczyny ale robicie mi pcyhotke mniam ja mam z wczoraj zupke krupnik i cos musze wymyslec jeszcze:)

katoka00 fajny pomysl z ta posciela jesli tylko uwielbia barbie:)napewno sie ucieszy

pam o matko wspolczucia tez zapewne bym sie wydarla..

Dziewczyny wczoraj na chomikuj sciaglam sobie filmik encyklopedia zdrowia dziecka...poradnik mlodej mamy ciaza od A do Z normalnie super film fajny:)

reklama
Do góry