reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2013 :):)

citrus,paulinka ale fajne pomysły macie :-) Jeśli zostanę majóweczką,to na wątku kulinarnym,który na pewno wkrótce zostanie założony,chętnie się "douczę" od was :-) A zresztą..nawet jak majówką nie będę,to będę zaglądać :-D
Ja mam malutki problem, Sara za 3 tygodnie (25.09) kończy 3 latka i nie mam pomysłu na prezent...Myślałam o pościeli z Barbie,bo uwielbia oglądać..No nie wiem,nie mam pomysłu.

reklama
Witam i ja.
Dzisiaj synuś dał mamusi pospać do 10-ej :) Nie wiem jak ja jutro wstanę z Olą do szkoły :szok:
Rosołek ugotowany i zaraz będziemy szamać. Ale mam ochotę na jakąś sałatkę. Hmmmm......

Buziaki dla wszystkich :*

citrus tak? :-) No to ślicznie dziękuję :) W takim razie wejdę na ebaya i coś fajnego znajdę...Nawet jak patrzyłam ostatnio,to niektóre wcale takie drogie nie były... Nie chcę jej zbytnio zabawek kupować,bo ma ich aż za dużo :sorry2: A pościel i ładna, i ją ucieszy,i praktyczna :-D:-D Noo,i obowiązkowo jakieś cukierki czy coś tego typu.

Citrus ma rację twój chłop, wytrzymaj do wtorkowego poranka! Plamienia to nic takiego, często w terminie @się zdarzają:tak:

Mnie się pomysł z pościelą też bardzo podoba.

karotka Jak dla mnie pościel jak najbardziej TAK! I jeszcze najlepiej taka z cieplutkiej, mięciutkiej flanelki bo jesień niebawem a później zima. Tylko jak dla mnie zdecydowanie NIE różowy :-D No ale jeśli Twoja córa lubi barbie i różowy kolor więc jak najbardziej tak ;-)

paulinka dzięki :* Cieszę się,że mój pomysł okazuje się trafny.;-) Rozumiem,że nie przepadasz za różowym.:-) Te pościele z Barbie w większości jednak opływają wręcz w różu,więc wyboru nie ma,ale myślę,że Sarze się to spodoba.
Teraz czekam na P. i zabieramy się za te sznycelki ze szpinakiem,już się doczekać nie mogę.:-D

Różowy kolor jest bardzo SI! :D
Ochżesz, musiałam poprawić sobie humor i poszukałam parę fajnych zdjęć z inspiracjami na blog. Mam do przeczytania "Zagadki medycyny" i pewnie jeśli je zacznę, to automatycznie mi się uaktywni moja hipochondria i będę mieć sto miliardów chorób świata :-D

Witam sie leniwie :p wkoncu sobie pospalam. Melduje brak @... oby do wtorku nie przylazla.... malo mi serce nie stanelo schodze na dol a mi miedzy nogami mysz przelatuje....taki wrzask podnioslam ze V spadl ze schodow lecac na ratunek.... u nas mysze to nie nowosc bo mieszkamy nad rzeka (z bramy z ogrdu mozna by do wody skakac) wiec nie pierwszy raz ale zaskoczylo mnie to strasznie...... dzis mam dzien lenia bo stopa mi dokucza... jak przejdzie to sie za sprzatanie biore.... odkyrzacz nam padl =/ a na dywanie porazka.....ehhhhh trzymajcie kciuki zeby @ nie przyszla!!!!

reklama
Dzien Dobry wpadam sie przywitac :-):-) widze ze mam duzo do nadrobienia po obiadku biore sie do pracy .
Jak zawsze w sobote spedzamy wieczor z mezem ogladajac filmy :tak:.
wpadne pozniej ,milej niedzieli i smacznego obiadu :-)

Do góry