reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Ja dziś po ktg... zapis w porządku, nic więcej się nie dowiedziałam. Odebrałam wyniki GBS-ujemny, i zaniosłam l4 to zus... wróciłam do domu o 11 i spałam do 15... ej 3 dzień chodzę jak zombie, nic tylko bym spała!!!:wściekła/y:
Nie rozpakowanych zostało nas chyba jeszcze tyle:
Ja
Aska
Sembo
Marciosz
Edyta-o
Mysiak
Ardzesh
Julka
Kasienka
Ullana
Fladra
Kitka
Elsa
Gniecha
PolaTola
Czarnulka
Evi26
Olga
Gosiulek_majowy
Jakby co to mnie poprawcie
:-)

Ostatnia edycja:
cytrynka jak jadłaś czosnek w ciąży to nam na sr mówili, że można niewielkie ilości jak się karmi. To samo z cebulą. Generalnie można wszystko co sie w ciąży jadło bo dziecko przyzwyczajone jest do smaku danej potrawy przez smak wód płodowych które połykało.
No ale ja się mądrzyć nie będę bo sama nie karmię:zawstydzona/y:

sembo jaciekrece masło orzechowe i marmolada???? Ale mi smaka narobiłaś:-D:-D:-D

ja też mam na coś smaka :p a wy tu o takich pysznościach - ciasto z rabarbarem, sernik, nutella - brakuje emota z cieknącą śliną :-)
A nie chce mi się iść do sklepu i nie mam kogo wysłać, bo jestem sama :/

Goerge gratulacje :)

Jeszcze trochę nas nierozpakowanych jest :) TYLKO CZEMU JA JESTEM JUŻ TYLE PRZETERMINOWANA???????????????????????????? Dziś znowu ryczałam, znowu mam tak jak na początku ciąży, byle co mnie wyprowadza z równowagi i świeczki w oczach - masaakra jakaś :-(

reklama
ja mam ochotę na kisiel, czekam na A. żeby mi przyniósł :-)
Ejj ja się tak nie bawię, kolejna dzisiaj urodziła, a ja sobie już od dawna zarezerwowałam ta datę!!! Ale już nie marudzę, bo teoretycznie mam jeszcze 2 tyg.. :)

George GRATULACJE :)

Do góry