reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2013 :):)

reklama
no to odpowiedzialna praca. ja jestem inna... mialam praktyki 3tygodnie w prosektorium uczestniczylam w autopsjach (robiac zdjecia czasem rozbierajac ciala itp) a w wakacje dorabialam w domach pogrzebowych pomagajac przyszykowac ciala na pogrzeb. i powiem wam ze mnie to odprezalo... cisza, spokoj nikt sie nie spieszy ani nie zzedzi... kiedys chcialam byc lekarzem ale marudzenie ludu mnie odrzucilo. martwi nie marudza, nigdzie sie nie spiesza i chetnie dziela sie swoimi sekretami. i pewnie po 3 roku studjow zrobie specjalizacje w patologii.. i zostane patologiem sadowym

No Dzień Dobry Dziewczyny!!!
Ja Wam powiem,ze Wy macie zdrowie do tego pisania:szok: Ambitnie probuje nadrobic przed praca

:-)

muszelka84 witaj!!! Milo poznac:D

Lorelain- jak u Ciebie kochana samopoczucie??? mdł,osci dalej daja popalic?? u mnie tak:szok::baffled:

paulinka109 kochana spoznione ale jakże szczere zyczenia!!! Przede wszystkim dwoch kreseczek skarbie:*

to tyle co udało mi sie wwychwycic:/ Niestety -praca wzywa:/
Kogo pominelam(a pominelam z pewnoscia ,gdyz naskrobalyscie tyle stron ze fizycznie do nich nie mialam okazji dotrzec!)to sorry.

Jutro zapewne czeka mnie kolejne wyzwanie z tytulu wertowania tych stron:szok: milego dnia kochane!!

Dzień dobry!!!

hej dziewczyny!dołączam sie do was!termin mam na 1 maja:happy2:pewnie o tej porze juz nikogo nie ma, wiec do jutra:-)

Witaj, spokojnych 9 miesięcy:tak:

Witam
Czy moge sie dolaczyc?
Oczywiście!!

Powinnam sie przedstawic, mam 29 lat, mieszkam w UKm jestem mama Lenki ktora urodzila sie w maju zeszlego roku. Niestety u mnie kazda ciaza to walka, wierze ze tym razem musi byc dobrze bo termin porodu przypada na dzien urodzin mojej coreczki!
Dziekuje za mile przywitanie, postaram sie w miare mozliwosci udzielac jak najdzescie, chociaz przy malym dziecku i pracy bedzie troche utrudnione
Pozdrawiam
Trzymam kciuki, żeby tym razem się udało!!!

A ja mam za sobą jakąś dziwną nockę, no i od rana mnie muli ble...

ja również witam się niedzielnie ;-)

wcinam śniadanie, chwile mi się uleży i ide się pobawić z Matim klockami. Na 11:00 jedziemy do wujka Matusia ;)

Noelle - mdłości mam zawsze wieczorem, raz wcześniej raz później ale są. W ciągu dnia mnie przymuli jak coś mi prześmierdnie, np jakaś benzyna, fajki etc W pracy mam przechlapane bo dużo osób pali papierosy a później przychodzą i się na demną nachylają, a mi momentalnie jest tak niedobrze że mam ochote im wymiotować do rękawa :dry:

muszę przyznać że mi równiez tak brzuch trochę wypchało, wczesniej bardziej widoczne wieczorem ale teraz widze tez to rano.

Ostatnia edycja:
Mnie muli cały czas. Dzisiaj to nawet w nocy:dry:
I też mam wrażenie większego brzucha oraz takiego dyskomfortu jeśli cokolwiek mnie w brzuch uciska. Właśnie się zastanawiam kiedy będę musiała z ciążówkami zadziałać :-D

Zapominajka - w ciąży z bliźniakami to ciążówki już musiałam założyć jakoś na początku 11 tc bo po prostu nie mogłam zapiąć normalnych spodni. wtedy to już mi tak widocznie brzuch wywaliło w 8 tc. Od kilku dni smaruję się mustellą na rostępy bo na tym punkcie jestem strasznie wyczulona. Po Mateuszu mam rostępy na tyłku które juz mi nigdy nei znikna, dobrze że tylko na tylku, ale żadnych dodatkowych to ja już nie chce. Czytałam o jakimś zabiegu uelastyczniającym skórę na piersiach to poważnie nad tym się zastanawiam. Jakaś taka maseczka na cycki ;)

Cześć kobietki,jak tam samopoczucie? ;-) Ja zostałam brutalnie o 8 rano obudzona przez Sarę (litości!! toż to niedziela!! :-D:-D),ale już jest spokój. Mój P.oczywiście nadal śpi...:dry: Mam ochotę wylać mu miednicę z wodą na łeb,żeby mu zmyć ten błogi,senny uśmieszek,że on śpi,a ja nie.:wściekła/y:
paulinka serdeczne,spóźnione życzenia i oczywiście II kreseczek :-D
Witam nowe mamusie i znikam,bo parę rzeczy w domku zrobić trzeba.:-D
P.S. Piszecie w takim tempie,że nadążyć nie można...:-)

Karotka znam ten ból, Dzieć mnie wywala z łóżka a mężowego nigdy... ale takie drastyczne myśli to raczej rzadko mam.

reklama
witam w niedzielę, jak u was pogoda, bo u nas taka niejasna, tajemnicza...

Cześć kobietki,jak tam samopoczucie? ;-) Ja zostałam brutalnie o 8 rano obudzona przez Sarę (litości!! toż to niedziela!! :-D:-D),ale już jest spokój. Mój P.oczywiście nadal śpi...:dry: Mam ochotę wylać mu miednicę z wodą na łeb,żeby mu zmyć ten błogi,senny uśmieszek,że on śpi,a ja nie.:wściekła/y:

jak by to powiedzieć, moje dziecie niezależnie od nia tygodnia wstaje najpóxniej o 6.15... ja wstaje, J. spi... ja już dzisiaj zdążyłąm ściagnać pranie, zrobić pranie, ugotowac obiad, pogadać z mamą, zrobic śniadanie, opróżnic wraz z Zosia mieszkanie z much (łapiemy do słoika i wypuszczamy pzrze oknoa) ... jescze wykąpać siebie i Zosie, bo wczoraj nam padła w aucie i nie dała sie dobudzić...
a teraz będę jeść śniadanie - Zosai włąśnie kończy, J. właśnie wnosi kawę:tak:

miłego dnia:)

Do góry