reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Mysiak z jednej strony Ci współczuję, z drugiej dobrze że dziecko wylądowało u kogoś kogo zna, a nie w Izbie Dziecka czy innej takiej instytucji, ale najgorsze, że pewnie rodzicom się upiecze

Mysiak ja praktycznie na równi z Tobą:) potoczymy się pewnie jeszcze....
ja też mam zbliżony termin. tylko mój lekarz mówi ,że to będzie przyszły tydzień.tzn byle do jutra ,a potem niech się dzieje co chce.

ja oczywiście nie śpie!:wściekła/y:
może dziś będzie lepsza pogoda, bo cały długi weekend to przynajmniej w wawie to o pomste do nieba woła.
ciekawe jak tam Biedroneczka?

Obstawiam że biedroneczka urodziła; )

Framama kciuki za was mocno 3mam! Nie denerwuj się tak. Jesteś pod opieką lekarza, wszystko będzie dobrze!

i co z biedroneczka?urodzila?

Moje mlode nakarmione i spi.Ja przymulona chodze mimo ze noc spokojna byla.Pogosa taka sobie.15 st.Ale chyba wozkiem na miasto rusze.Mam takie zaleglosci w szafie ze chodze jak lump.Bo spodnie ciazowe spadaja ze mnie a wiekszosc przed ciazowych przyciasnawa.Wejsc wejde w niektore ale tez mi frajda w odcinaniu sobie doplywu tlenu.Czy biodra sie schodza po porodzie? wiecie o co chodzi,bo mi sie w ostatnim tygodniu jakos biodra porozlazily i teraz nie wiwm czy wroca na miejsce:-/

Dzien dobry;)

No to doliczajac kobietki ktorych nie ma na liscie majowek, bedzie nas jakos po rowno rozpakowanych i dwupakow;) Ale biorac pod uwage,ze jest dopiero 4 maj to imponujacy wynik;)

Ciekawe jak tam nasza Biedroneczka...

Noelle - tez sie zastanawialam nad tym, czy te kosci sie zejda...

Ja wlasnie pije kawke. I pelzne dzis do pizzerii. Dla mnie to dobrze,ze pogoda do (_l_) , bo bede zarabiac :D

Hej,

Mnie całą noc bolało podbrzusze, ale nie reguralnie, tylko, że tym razem mocno. Znowu mam ren różowy śluz i właśnie mnie przeczyściło. Skurczy aktualnie brak.

Mysiak dobra sąsiadka z Ciebie, jak mała zniosła noc? odebrął ją już ktos?

Biedroneczka przed chwilką napisała, że ma skurcze co 6-7 minut jedzie na IP.

Hej Dziewczyny,

ładnie wczoraj kessy poszło. Fajnie by było jakby teraz każda następna krócej rodziła :-D

Dzisiaj u mnie 13 stopni czyli brrrrrr zimno! Znowu wieczorem akcja skurcze, juz 3 noc z rzędu.Ja chyba nigdy nie urodzę. A Mikołaj biedny ledwo się rusza.

Heloł.... młoda padła jak kawka... ledwie przyłożyła głowe do poduszki i już spała. Ona w wieku asi wiec u nas się czuje jak w domq... Własnie szkoda mi było żeby ją do izby dziecka brali, szkoda dzieciaka na takie przezycia. Ogolnie to ja taką awanture mam co 2 dzień za scianą i czasem juz brak słów... Młoda ma zapowiedziane ze jak się kłócą i się boi to zawsze może do nas zastukać i przesiedzieć awanture.

Przylezli po dziecko już o 7, ale moj R wylazł, opierdzielil ze puścimy dziecko do domu jak się wyspi :) poszła pare minut temu :)

Ja po antybiotyku czuje się ciutke lepiej... a dziś dopiero 4 tabletke zjadłam... łykam no-spe i magnez bo brzuch od kaszlu mi się stawia... a ze jednak wole by młody jeszcze posiedział to ćpam tablety jak lekoman hyhy

Biedroneczko trzymam kciuki mocno...

reklama
Czesc dziewczynki:)sorki ale nie dam rady was doczytac,pogoda mnie dobija i ta ciaza tez juz mam serdecznie dosc wszystkiego.wczoraj bylam na badaniu i nic zero jakis oznak porodu:wściekła/y:bylam mega wkurzona bo ja juz chce rodzic.a tak to tak czekam i nic,kolejna wizyta w srode jak nic sie nie bedzie dziac a niby termina mam na wtorek:-(

Do góry