reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

kurde ja chyba nawet bym do tego 22 mogła czekać gdybym wiedziała że nagrodą za wytrwałość jest taki ekspresowy poród!! I jeszcze dziś biorą małą do domu... Normalnie Sci-Fi! :D zazdraszczam!!!!
W nocy mnie budził sztywny brzuch, mała z tego wszystkiego jakoś powędrowała do góry i miałam jej tyłek na wysokości serca :D musiałam ją poklepać żeby spowrotem weszła na orbitę.
U nas dziś też pogoda do życi wołowej, przynajmniej ciepło, ale czuć że będzie padało później. Chyba sobie zrobię leniwy dzień bez sprzątania, prania itp.

Nie mam zupełnie weny do gotowania od paru dni, co wieczór jemy jakieś dziadostwo w stylu pizzy czy frytek ... Zainspiruj mnie ktoś do jakiegoś zdrowego obiadku??

reklama
Mysiak dobra kobitka z Ciebie :)

Ja też piję kawkę, zaraz idę do sklepu po jakieś zakupy na śniadanie :)
Mała okopuje mi lewy bok, aż mi cały chodzi.... śmiesznie to wygląda ;-)

4 maj to fajna data - bardzo chętnie się dziś rozpakuję :)

Dzień dobry.
Ja po kiepskiej nocce. Mam wrażenie, że Matylda kolki ma. Biedulka moja...

Mysiak fajna sąsiadka z ciebie.
Noelle z tego co wiem biodra mogą nie wrócić.

Ja tez sie musze na zakupy pozbierać, ale nie mam weny, nie wiem co kupic, co ugotować hahaha:) od pon poszło mi 12 litrów mleka.. szok dosłownie...

A co do "sąsiadowania" kazda z was zrobiłaby tak samo.... ja wychodzę z założenia.. niech się te pijaki pozabijają, ważne by dziecku nic się nie stało...

Zapominajka... polecam sab-simplex na kolki.. dostępny w czechach i w Niemczech niestety.... ale warty ceny i naprawdę pomaga

Ostatnia edycja:
Dzień Dobry

Noelle - mi z Michałem wróciły do tego samego rozmiaru. W ciąży nosilam 38, a 3 miesiące po porodzie już normalnie w 36 wchodzilam niektóre spodnie nawet na 34. Teraz to samo jest spodnie na ten dzień 38 ale mam nadzieję ze akcja potoczy się tak samo.

mysiak kurde że też tacy ludzie mają dzieci, a inni dobrzy rodzice nie mogą się dziecka doczekać ... U nas na osiedlu też było pełno patologii pamiętam, jak byłam dzieckiem to w bloku awantury to był chleb powszedni ... Bieda i alkohol to okropna para. Ciesze się że teraz mieszkam w domu i nie muszę niczego wysłuchiwać...
Ale fakt dzieciaków żal najbardziej ://

sembo dlatego i mi się marzy dom... choćby mały ciasny ale z dala od blokowych atrakcji. jednak o tym mogę sobie pomarzyć, nawet na mieszkanie własne nas nie stać, na wynajętym siedzimy.

mysiak my też na wynajętym więc wiem jak jest, w PL mamy dom w surowym zamkniętym, ale jakoś brak kasy na wykończenie i chęci na powrót do ojczyzny ... Między innymi właśnie przez to o czym piszesz.

Gratki dla kolejnych rozpakowanych!

I my sie doczekamy dziewczyny, juz nie dlugo! Jakos wytrzymamy, 9 miesiecy czekalysmy, to te kilka dni to juz pikus :tak: Milego dnia!

reklama
Do góry