reklama
sembonzakura
Fanka BB :)
kessy masakra graaaaaaaaaaaaaaatsy
stawanie brzucha to u mnie norma już od dawna nawet nie zawsze wyczuwam musze dopiero dotknąć. Ale dziś mnie zaczął okresowo boleć więc byłam pełna nadziei
stawanie brzucha to u mnie norma już od dawna nawet nie zawsze wyczuwam musze dopiero dotknąć. Ale dziś mnie zaczął okresowo boleć więc byłam pełna nadziei
mysiak
kessy o jak szybciorem ci poszło... toż to szok... pięknie, pięknie GRATULUJE mocno
Tak patrząc na suwaczki to ja koło czerwca się pewnie rozpakuje
Tak patrząc na suwaczki to ja koło czerwca się pewnie rozpakuje
sembonzakura
wasze porody wpędzają mnie w doły
wasze porody wpędzają mnie w doły
mnie też :-(
Kamila1988
biedronka? no to trzymam kciuki &&&& dawno się chyba nie odzywała na forum?
Kessy i cytryna to rodziły jakby je ktoś gonił:-) taki poród to ja mogę mieć choćby zaraz
a nierozpakowanych jest chyba ponad 20 ogólnie, bo dziś mężowi liczyłam, w tym w kolejce przede mną chyba 3;-)ale tez nie wszystkie z tych które się udzielają napisały do biedronki na początku (np. mnie na liście do rozpakowania nie ma, a mamy ten sam termin z Aśką )
Kessy i cytryna to rodziły jakby je ktoś gonił:-) taki poród to ja mogę mieć choćby zaraz
a nierozpakowanych jest chyba ponad 20 ogólnie, bo dziś mężowi liczyłam, w tym w kolejce przede mną chyba 3;-)ale tez nie wszystkie z tych które się udzielają napisały do biedronki na początku (np. mnie na liście do rozpakowania nie ma, a mamy ten sam termin z Aśką )
mysiak
no to patrząc na kobietki, które się udzielają to ja jednak będę chyba ostatnia
Pozeram z tego wszystkiego budyn
Pozeram z tego wszystkiego budyn
reklama
rysia420
ja w dwupaku jeszcze....
Ja też , jeszcze trochę i stracę resztki cierpliwości
Podziel się: