reklama
aniaczek
Fanka BB :)
Super niech nam się rozpakowują majóweczki!!!
Mnie pobolewa podbrzusze częściej i mocniej niż zwykle. Fajnie jakby Wiktor się urodziłą jutro, bo ja się urodziłam 4 tylko, że grudnia. Ewentualnie 6 urodził się mąż. Chcielibyśmy pominąć 08.05 bo są imieniny Wiktora, a nie chcemy żeby miał imieniny i urodziny jednego dnia.
Mnie pobolewa podbrzusze częściej i mocniej niż zwykle. Fajnie jakby Wiktor się urodziłą jutro, bo ja się urodziłam 4 tylko, że grudnia. Ewentualnie 6 urodził się mąż. Chcielibyśmy pominąć 08.05 bo są imieniny Wiktora, a nie chcemy żeby miał imieniny i urodziny jednego dnia.
eklerkaa
K u r w A mać no i zostałam sama ;(
Kamila1988
ale cytrusek taki miniaturowy
Kessy trzymamy kciuki &&&&
no eklerka chyba musisz się skusić na masaż szyjki u Kessy zadziałało natychmiast;-)
sama bym się skusiła, gdybym wiedziała kto w Opolu go wykonuje:-)
ale dziś mi zimno strasznie, mąż normalnie na krótki rękawek a ja cały czas niedogrzana:-(
Kessy trzymamy kciuki &&&&
no eklerka chyba musisz się skusić na masaż szyjki u Kessy zadziałało natychmiast;-)
sama bym się skusiła, gdybym wiedziała kto w Opolu go wykonuje:-)
ale dziś mi zimno strasznie, mąż normalnie na krótki rękawek a ja cały czas niedogrzana:-(
milia spalam troche, poki co boje sie isc na kibelek;-) mierze wlasnie temp ale raczej nie mam, czulabym. ewentualnie moj organizm mogl zareagowac tak na wczorajszy obiad- bo mam cukrzyce a skusilam sie na taki normalny, ze smazonym kotletem z piersi, moze zoladek sie zbuntowal bo od kilku miesiecy jadlam tylko lekko.
Kessy kciuki!
Jejciu jakie te nasze bobasy piękne Niesamowite!
Kessy kciuki!
Jejciu jakie te nasze bobasy piękne Niesamowite!
Ostatnia edycja:
sembonzakura
duuuuuupa skurcze mi przeszły :/ o ile to w ogóle skurcze były a nie coś w stylu 'jest w ciąży to ją poboleje' ...
Ale przynajmniej zaliczyłam cudny spacer ze ślubnym aż żyć się chce gdy tak pięknie <3
eklerkaa nie trać ducha, postaraj się wykurzyć małą, była już w pełni engaged na ostatniej wizycie??
kessy trzymam kciuki, mas piękny dzień na poród
Mateuszek straszna malizna, przecież on miał być wielki chłop!
Ale przynajmniej zaliczyłam cudny spacer ze ślubnym aż żyć się chce gdy tak pięknie <3
eklerkaa nie trać ducha, postaraj się wykurzyć małą, była już w pełni engaged na ostatniej wizycie??
kessy trzymam kciuki, mas piękny dzień na poród
Mateuszek straszna malizna, przecież on miał być wielki chłop!
Kasienkadg
Ja pospalam i bylam u rodzicow na kawie. Pogoda tragedia - leje jak nie wiem;]
Sembo - moje przepowiadajace to stawianie sie brzucha. Robi sie poprostu twardy jak kamien. Ale nic nie boli. Wiec nie wiem jak wygladaja takie 'prawdziwe' skurcze
Eklerkaa - eeeejjj no przeciez jeszcze my ci dotrzymujemy towarzystwa
Nanu - ty tak nie szalej, bo jestes w kolejce po mnie i Sembo
Kessy - no to &&&& za szybki i bezbolesny porod
A Cytrynek cala mama - i wcale nie wyglada na 3,5kg
Pasowalo by poprasowac... Matkoooo jaki len ze mnie.... Gdzie ten syndrom wicia gniazda?
Sembo - moje przepowiadajace to stawianie sie brzucha. Robi sie poprostu twardy jak kamien. Ale nic nie boli. Wiec nie wiem jak wygladaja takie 'prawdziwe' skurcze
Eklerkaa - eeeejjj no przeciez jeszcze my ci dotrzymujemy towarzystwa
Nanu - ty tak nie szalej, bo jestes w kolejce po mnie i Sembo
Kessy - no to &&&& za szybki i bezbolesny porod
A Cytrynek cala mama - i wcale nie wyglada na 3,5kg
Pasowalo by poprasowac... Matkoooo jaki len ze mnie.... Gdzie ten syndrom wicia gniazda?
eklerka Ja toczę się niedaleko za Tobą... Pewnie też mnie czeka masaż szyjki w piątek Już mi radość tyłek ściska... Chyba za dobrze tym naszym dzieciom w brzuchach. Trzymam za Ciebie kciuki, bo w pierwszej ciąży też tak czekałam jak Ty, teraz też się na to zapowiada i wiem jak to jest. Także nie zostałaś sama ;-)
reklama
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Ej dziewczyny. Wcale nie taka malizna z cytrynowego syna. niemowlęta są po prostu małe Głowa wielkości grapefruta a nie arbuza itd. ;-)
Podziel się: