reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Super niech nam się rozpakowują majóweczki!!!

Mnie pobolewa podbrzusze częściej i mocniej niż zwykle. Fajnie jakby Wiktor się urodziłą jutro, bo ja się urodziłam 4 tylko, że grudnia. Ewentualnie 6 urodził się mąż. Chcielibyśmy pominąć 08.05 bo są imieniny Wiktora, a nie chcemy żeby miał imieniny i urodziny jednego dnia.

kessy kciuki!
eklerka nie jesteś sama! nie jesteś sama! uwierz w ludzi......... masz nas!
fluidy przesyłam do Ciebie,aby i u Ciebie poszło! :-)

ale cytrusek taki miniaturowy :-D:szok:
Kessy trzymamy kciuki &&&&
no eklerka chyba musisz się skusić na masaż szyjki :sorry::rofl2:u Kessy zadziałało natychmiast;-)
sama bym się skusiła, gdybym wiedziała kto w Opolu go wykonuje:-)
ale dziś mi zimno strasznie, mąż normalnie na krótki rękawek a ja cały czas niedogrzana:-(

milia spalam troche, poki co boje sie isc na kibelek;-) mierze wlasnie temp ale raczej nie mam, czulabym. ewentualnie moj organizm mogl zareagowac tak na wczorajszy obiad- bo mam cukrzyce a skusilam sie na taki normalny, ze smazonym kotletem z piersi, moze zoladek sie zbuntowal bo od kilku miesiecy jadlam tylko lekko.

Kessy kciuki!

Jejciu jakie te nasze bobasy piękne :) Niesamowite!

Ostatnia edycja:
duuuuuupa skurcze mi przeszły :/ o ile to w ogóle skurcze były a nie coś w stylu 'jest w ciąży to ją poboleje' ...
Ale przynajmniej zaliczyłam cudny spacer ze ślubnym :) aż żyć się chce gdy tak pięknie <3
eklerkaa nie trać ducha, postaraj się wykurzyć małą, była już w pełni engaged na ostatniej wizycie??
kessy trzymam kciuki, mas piękny dzień na poród ;)
Mateuszek straszna malizna, przecież on miał być wielki chłop!

Ja pospalam i bylam u rodzicow na kawie. Pogoda tragedia - leje jak nie wiem;]

Sembo - moje przepowiadajace to stawianie sie brzucha. Robi sie poprostu twardy jak kamien. Ale nic nie boli. Wiec nie wiem jak wygladaja takie 'prawdziwe' skurcze;)

Eklerkaa - eeeejjj no przeciez jeszcze my ci dotrzymujemy towarzystwa:p

Nanu - ty tak nie szalej, bo jestes w kolejce po mnie i Sembo:-p

Kessy - no to &&&& za szybki i bezbolesny porod;)

A Cytrynek cala mama - i wcale nie wyglada na 3,5kg:szok:

Pasowalo by poprasowac... Matkoooo jaki len ze mnie.... Gdzie ten syndrom wicia gniazda?:szok:

eklerka Ja toczę się niedaleko za Tobą... Pewnie też mnie czeka masaż szyjki w piątek :szok::angry: Już mi radość tyłek ściska... Chyba za dobrze tym naszym dzieciom w brzuchach. Trzymam za Ciebie kciuki, bo w pierwszej ciąży też tak czekałam jak Ty, teraz też się na to zapowiada i wiem jak to jest. Także nie zostałaś sama ;-)

reklama
Ej dziewczyny. Wcale nie taka malizna z cytrynowego syna. niemowlęta są po prostu małe :-D Głowa wielkości grapefruta a nie arbuza itd. ;-)

Do góry