reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Kamila dzięki :-)

Sembo z Mamami tak już jest,moja zawsze mnie wkurzała po co Ci dziecko?nie daj Boże!!! tak było przy pierwszym dziecku,teraz było to samo,jak dzwoniła to tylko mówiła żeby z tego dziecka czasem nie było...a sama ma 5...ale ja się jej nigdy nie słucham:-D

reklama
Powiedzcie mi te ktore mialy rozwolnienie przed porodem- na ile czasuprzed je mialyscie? bo ja teraz juz nie wiem czy to objaw poroduczy jednak ta grypa zoladkowa...

Zapo - pogon chlopa i nie daj sie:tak:

Mdła - no kurcze az milo sie czyta twoje posty;) Tez bym tak chciala po porodzie. A ja spioch jestem i pewnie ciezko mi sie bedzie przestawic na nocne pobudki :D

Ullana - no coz za zlosliwosc heee. Ja mam nadzieje, ze jak odstawie fenka to nie bede sie dlugo toczyc:no:

Sembo - daj mi troche swojego powera;] Bo ja nie mam ochoty dzis NIC robic. A prasowania mam 3 prania:eek: A co do mamy - jednym uchem wpusc, drugim wypusc.

Noirel - to moze "s" nie zadziala :D Trzeba probowac czegos innego :-p

Eklerkaa, Kessy - wy weteranki... A waszym dzieciom chyba za dobrze w tym brzuchu;) Pomachac batonikiem miedzy nogami - moze pomoze tak jak Cytrynie hahaha :D

Moj pies jest na wczasach u moich rodzicow, do czasu az nie urodze i sie nie ogarne z dzieckiem... I tak mi pusto i dziwnie w domu, ze masakra. Siersciuch nie bedzie mi sie lenil w domu wiec moge sobie wszystko wysprzatac przed urodzeniem mlodego. Jest tylko jeden problem - nie chce mi sieeeeeeeeee :eek:

hej Kobietki

w Białymstoku tez deszcz i szaro...

Fajnie tak czytac te Wasze narzekania i marudzenia :) Ja o swoim samopoczuciu w ciąży juz zapomnialam, a i tak chodzilam miesiac za krotko.

Kessy, ekleerka-jak najszybszego rozpakowania życzę :). Noirel-Tobie tez na życzenie

Mój mąż juz wrocil do pracy (byl 2 dni), bo teraz znowu ma wolne. Zapowiedzialam, ze narazie na kazda wizyte w poradni ma brac wolny dzien, bo dopoki nie zorganizuje sie z dwojka to potrzebuje pomocy.
Chodzi i narzeka, ze jest caly czas taki zmeczony i niewyspany...ja za to jestem kur...... Z Ania to budzilam go w nocy na kazde karmienie, bo ja w tym czasie sciagalam mleko. Teraz sama sobie radze, on spi cala noc (czasami Ania marudzi to sie zajmuje)... Wiec Zapominajko droga rób tak jak uwazasz za stosowne (gotuj to co chcesz :)) to moze cos zrozumie tez Twoj małż....choc z tymi chlopami cos jest nie tak...tak ciężko kapują. Ech...

Elajar i tak sobie świetnie dajesz radę,bliźniaki to wielkie wyzwanie,a jeszcze jak dzieci w domu jest więcej to już szacun wielki.

jak mi się nudzi,R. śpi,dzieci bawią się na górze,a mi czas się wlecze:no:

Fiołkowa dzieki za informacje. Niby troszke mnie cmi dol brzucha i kregoslup ale tylko troszke, na skurcze mi to nie wyglada.

Ja mojemu mezowi kiedys powiedzialam ze kupie 14kg cukru i poobwieszam go gdzie trzeba i dam mu robote;]

To ostatnio sprzatal w lazience i ze stwierdzil "ze ja to bym juz chyba nie dala rady i ciezko by mi bylo, skoro jego plecy bola". Spostrzegawczy ;-)
Jak urodze malego to i tak wiekszosc czasu bede musiala sama wszystko ogarniac. Ale mam nadzieje, ze pomoze mi chociaz na tyle, na ile bedzie mogl. A swoja droga licze na to, ze sie zakocha w synu do tego stopnia, ze nie trzeba go bedzie gonic za bardzo;-)
A jak bedzie - sie okaze.

Wiecie co - ide spac. Ta pogoda mnie dobija.

Ja właśnie wróciłam z ogrodu bo dość gorąco i nie chce się przegrzać. Staram sie nie siedzieć w słońcu dłużej niż 45min-godzinę, nie jest jakieś mega ostre bo w końcu dopiero maj ale około 18 stopni jest więc w słońcu z 25 będzie. Ja idę na kibelek, sąsiad mnie poczęstował irańskimi specjałami i chyba pomieszałam za wiele :D

reklama
A ja od rana latałam jak wściekła sprzątając co się da i chyba przegielam. Chwilę temu się poryczalam z bólu podbrzusza i stawiającego się brzucha. Wzięłam nospe i leżę...

Do góry