reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

kessy - oo jaaaa zapomnialam o Tobie !!!!!! kurde przepraszam hehe no to powodzenia Ci życzę i mimo ze chce szybko ja urodzić i pierwsza a nawet i dzisiaj to Tobie z całego serca też tego życze i nie chce walczyć która pierwsza bo będę się cieszyła jeśli to Ty będziesz bo pewnie też masz dosyć hehe ;) no ale przynajmniej nie jestem sama w 41 tyg hehehe. Może urodziły w tym samym dniu? xD

reklama
eklerkaa może się uda i razem pojedziemy na porodówkę (każda na swojej wyspie hehe) ja jutro wizytuje i może będę wiedzieć coś więcej, bo nie mam pojęcia kiedy tutaj wywołują.. zresztą jeśli mała dalej jest ułożona twarzyczkowo to będę się umawiać na cesarkę (oby nie bo mój plan wrócenia po 24 godzinach do domu przepadnie i umrę z tęsknoty za starszą córcią )

czesc dziewczyny,
w Wawie dupnie ,ciągle pada deszcz. i jak tu cieszyć się z majówki?
nie mogę spac,brzuch boli jak na okres, ból pleców promieniuje od krzyża w dół.mam wrażenie ,że zaraz dostanę mega okres.:szok:
meczy mnie to strasznie! bo az mnie budzi ten ból.
Kessy,eklerka do porodu marsz :-D

Framama współczuję, mnie co chwila budzi potrzeba siku i jestem wkurzona niemiłosiernie:wściekła/y: a Ty sie jeszcze z bólem zmagasz, patacetamol nie pomaga??

kamila no właśnie nic nie pomaga.chce mi się płakać.
aaaa właśnie wyleciało ze mnie brunatna wydzielina i zastanawiam się czy to czop:szok:czy po wczorajszym badaniu?

jak galaretka to czop a jak bardziej przypomina po prostu stara krew to od badania:-( u mnie z 3 dni po badaniu zawsze coś cieknie, ostatnio mi jakiegoś polipa w trakcie przebili czy oderwali, w każdym razie dość dziwnie się poczułam jak mi tak siurkiem krew poleciała, a lekarze jeden na drugiego wyzywali że o coś musiał zahaczyc

kurcze nie wiem czy to galaretowate było.aż tak się nie przyglądałam.
dziś i tak idę na ktg i będę się widziała z moim ginem to mi powie czy to już.
a dlaczego Ty nie śpisz?

od 2 do 5 byłam w łazience chyba z 20 razy:-( odpaliłam kompa i znowu chce sie spac:-) może tym razem obudze sie już po 8 bo obiecałam mezowi ze dzis dam mu pospac:-)

ja tez latam do kibelka i mam coś w rodzaju przeczyszczenia ,że jest luźna kupa:-p
u mnie domownicy śpią, na szczęście!

reklama
Framama tak Czytam o twoicj objawach i sobie mysle ze ty blizej porodu jestes niz dalej.Stawiam ze.Ty bedziesz nastepna!!&&!!:-*

U mnie pogoda do dupy...noz.kurde!! Pasa od rana.My dzisiaj na obiad do rodzicow i wychodzi na to ,ze nie wozkiem tylko samochod pojdzie w ruch.buuuu..:-(

Do góry