reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Ojej PolTola szkoda psiaka, ale dobrze ,ze wszystko ok. Kochana nie mów tak ,bo tu już Cytryna się odgrażała i proszę w 3 godz urodziła Mateuszka :)

reklama
sembo - bo najpierw zagrożona ciąza, potem jakieś zle informacje co chwile coś mi dolegało w tej ciązy ;/ pod koniec dopiero się unormowało i teraz siedzi i nie chce wyjść !!!!!!!!!!!! wryyyyyyy

zapo - wytrzymałam jako pierwsza 41 tydz :D hahahahahahahahahahahhaha, no to jeszcze tydzien :)

eklerkaa nie pamiętam w ogóle że miałaś jakieś problemy :confused: cóż mózg ciążowy.
Ja stosuje diete na fastfooda, nie dojechałam do McDonalda ale kupiłam pizze i frytki i zobaczymy czy to małą wygoni ze mnie tak szybko jak Mateuszowatego :>
Doły mam znowu, mój znowu robi nadgodziny w sobotę, rzygać mi się chce tym siedzeniem samotnie w czterech ;// Popraw mi ktoś humor :(

Jakby ktoras chciala przyspieszyc porod to zapraszam do mnie do pizzerii :D Dzisiaj sama tam tak pobiegalam, ze gdyby nie fenoterol jeszcze to juz bym urodzila :-D
I wszyscy sie dziwia co ja tam jeszcze robie hehe. Ale coz - swoj biznes to swoj biznes:dry:

Dalej nie moge przezyc tej Cytryny nooooo...

Aniaczek - pisalam kiedys o fenoterolu, ze porody sa skrajne - albo bardzo dlugie i bez postepow, albo bardzo krotkie. I cytryna trafila lepiej;]

No to cytryna pokazała nam jak się szybko rodzi :-):-):-)
Niezła jest 3,5 h :szok:

Ale w sumie to ja Paulę też tyle rodziłam i mam nadzieję, że z Gabryśką będzie podobnie .... tylko KIEDY TO BĘDZIE???????????????

;// Popraw mi ktoś humor :(
a lubisz czytać na pocieszenie o nieszczęściach innych??

kufffaaa taki hemoroid mi wyskoczył, że ani stać, ani siedzieć ani chodzić nie mogę. Leżeć jeszcze nie próbowałam, ale podejrzewam, że też będzie bolało jak pieron!! Rany Julek! Jakby mi przyszło rodzić dziś lub jutro, to jak bum cum pozabijalabym wszystkich na porodówce! kupilam jakies tabletki i czopki wiec mam nadzieje ze szybko przejdzie, ale na chwile obecna chce krzyczec i plakac na zmiane!!!
ps czopek po aplikacji wyszedl ze mnie po kilku minutach i nie wiem co teraz zrobic. Zaaplikowac nowy? Zaaplikowac połowe? Czy czekac do rana :wściekła/y::-(

ardzesh tez mi dzis urósł do niebotycznych rozmiarów, myślałam że to przez majtory źle, niewygodnie mi sie chodzi i siedzi ale wizyta pod prysznicem rozwiała watpliwosci. jak polezysz z wypiętą pupa bedzie lepiej, ale nie wiem czy sie zmniejszy.

eklerkaa jesteś pierwsza w kolejce chyba;-)

reklama
Do góry