reklama
eklerkaa
Fanka BB :)
sembo - bo najpierw zagrożona ciąza, potem jakieś zle informacje co chwile coś mi dolegało w tej ciązy ;/ pod koniec dopiero się unormowało i teraz siedzi i nie chce wyjść !!!!!!!!!!!! wryyyyyyy
zapo - wytrzymałam jako pierwsza 41 tydz hahahahahahahahahahahhaha, no to jeszcze tydzien
zapo - wytrzymałam jako pierwsza 41 tydz hahahahahahahahahahahhaha, no to jeszcze tydzien
sembonzakura
eklerkaa nie pamiętam w ogóle że miałaś jakieś problemy cóż mózg ciążowy.
Ja stosuje diete na fastfooda, nie dojechałam do McDonalda ale kupiłam pizze i frytki i zobaczymy czy to małą wygoni ze mnie tak szybko jak Mateuszowatego :>
Doły mam znowu, mój znowu robi nadgodziny w sobotę, rzygać mi się chce tym siedzeniem samotnie w czterech ;// Popraw mi ktoś humor
Ja stosuje diete na fastfooda, nie dojechałam do McDonalda ale kupiłam pizze i frytki i zobaczymy czy to małą wygoni ze mnie tak szybko jak Mateuszowatego :>
Doły mam znowu, mój znowu robi nadgodziny w sobotę, rzygać mi się chce tym siedzeniem samotnie w czterech ;// Popraw mi ktoś humor
eklerkaa
Sembo -mialam ale odzywałam sie tylko w watku uk dopiero później zaczęłam pisać w majówkach.
Kasienkadg
Jakby ktoras chciala przyspieszyc porod to zapraszam do mnie do pizzerii Dzisiaj sama tam tak pobiegalam, ze gdyby nie fenoterol jeszcze to juz bym urodzila
I wszyscy sie dziwia co ja tam jeszcze robie hehe. Ale coz - swoj biznes to swoj biznes
Dalej nie moge przezyc tej Cytryny nooooo...
Aniaczek - pisalam kiedys o fenoterolu, ze porody sa skrajne - albo bardzo dlugie i bez postepow, albo bardzo krotkie. I cytryna trafila lepiej;]
I wszyscy sie dziwia co ja tam jeszcze robie hehe. Ale coz - swoj biznes to swoj biznes
Dalej nie moge przezyc tej Cytryny nooooo...
Aniaczek - pisalam kiedys o fenoterolu, ze porody sa skrajne - albo bardzo dlugie i bez postepow, albo bardzo krotkie. I cytryna trafila lepiej;]
a lubisz czytać na pocieszenie o nieszczęściach innych??;// Popraw mi ktoś humor
kufffaaa taki hemoroid mi wyskoczył, że ani stać, ani siedzieć ani chodzić nie mogę. Leżeć jeszcze nie próbowałam, ale podejrzewam, że też będzie bolało jak pieron!! Rany Julek! Jakby mi przyszło rodzić dziś lub jutro, to jak bum cum pozabijalabym wszystkich na porodówce! kupilam jakies tabletki i czopki wiec mam nadzieje ze szybko przejdzie, ale na chwile obecna chce krzyczec i plakac na zmiane!!!
ps czopek po aplikacji wyszedl ze mnie po kilku minutach i nie wiem co teraz zrobic. Zaaplikowac nowy? Zaaplikowac połowe? Czy czekac do rana :-(
Kamila1988
ardzesh tez mi dzis urósł do niebotycznych rozmiarów, myślałam że to przez majtory źle, niewygodnie mi sie chodzi i siedzi ale wizyta pod prysznicem rozwiała watpliwosci. jak polezysz z wypiętą pupa bedzie lepiej, ale nie wiem czy sie zmniejszy.
eklerkaa jesteś pierwsza w kolejce chyba;-)
eklerkaa jesteś pierwsza w kolejce chyba;-)
reklama
kessy_3105
idziemy łeb w łeb ciekawe która wygra wyścig na porodówkęwytrzymałam jako pierwsza 41 tydz hahahahahahahahahahahhaha, no to jeszcze tydzien
Podziel się: