reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

odzyskałam wiarę w ludzi, co prawda w kolejce nikt mnie do tej pory nie przepuścił, ani miejsca w autobusie nie ustąpił, ale wracając z biedry miałam mega skurcz (mega ale nie z cyklu "uwaga poród") aż mnie zgięło i jakiś pan zawrócił auto i podjechał zapytać czy mnie do szpitala nie odwieźć czy dam radę dotrzeć itp.:szok::szok::szok: szok, gdyby istniał program "zwyczajni niezwyczajni" to bym go nominowała do nagrody:-D
cytryna tak ze wszystkim szybko, rachu ciachu i po strachu:-D na bank mcdonalds zadziałał

reklama
Jade dziś do McDonalda, tylko powiedz cytryna co jadłaś wczoraj :p Mam nadzieję że w Woking też serwują magiczne porodowe BigMac-i :D

MATULU, MATULU!!!
co ta cytryna nawyczyniała:szok:
wszystkie moje teorie padły:
-akcje porodowe miały się rozkręcać nocą
- pierwsze porody miały trwać dłużej niż porody kolejnych dzieciaczków
- odejdzie czop i regularne skurcze potrwają co najmniej 2h dopiero warto jechać na IP

a tu klusek:-D farciara, że tak szybko jej poszło:-)

albo citrus potwierdza powyższe bo jest wyjątkiem, albo mogę sobie powyższe wsadzić w ... między wiersze:-p

reklama
Hej kochane pisze tak szybko bo moja mamuska zafascynowana anglia ;) dzisiaj mi do dupy nogi wchodzą z chodzenia po mieście hehe, a mino to nie rodze....;/ chciała bym by mama zobacZyła mała przed wylotem.

NO I CYTRYNKA MNIE TAK ZDZIWIŁA ZE CHYBA ZARAZ ZAWAŁU DOSTANĘ, ale suuuuuper wszyscy rodzą tylko nie ja, a ja jestem najbardziej zaawansowana z was wszystkich ;((( taki poród jak żółta, aneta i kora to i ja też chce i życzę wszystkim takich szybkich akcji i porodów ;)

Ostatnia edycja:
Do góry