reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Citrus dałaś czadu !!! zatkało mnie i tyle.

Tak piszecie o tym serialu Gra o tron, że dzisiaj mam zamiar go zacząć oglądać. Pewnie z 5 odcinków do wieczora zdąże :-) Muszę się jakoś odstresować... bo przez te niby skurcze, zaczęło mi się wydawać, że to może już. A z tego mojego napięcia nic dobrego nie wyjdzie. Mikołaj pomyśli, że ma matkę histeryczkę i jeszcze sobie tam posiedzi.

reklama
Kasienkadg mówisz, że fenoterolu szybko się rodzi? ok to tego się trzymam :-Dbo też brałam. Fajnie by było, nie powiem zazdorszczę Cytrynie!

marciosz - polecam serial, bardzo wciąga :tak:

Zapo - zrobiło mi się prawdopodobnie od leżenia w ciągłej duchocie w szpitalu, gdzie nie można było nawet rozszczelnić okna, a w sali upał (ja rozumiem, że noworodki, ale bez przesady) i byłam ciągle spocona i coś tam musiało się zakazić:dry: Ale po tym wyciskaniu i przemywaniu rana wygląda o niebo lepiej, na szczęście

hej
Wróciłam od lekarza pacze:szok::szok:oczom nie wierzem
Ta co najbardziej krzyczała i portkami na prawo i lewo trzęsła urodziła jakby po bułki do sklepu wyszła, pewnie za chwilę jeszcze będzie nam tutaj pisała jak to było...
CITRUS gratuluję! Spodziewałam się że niebawem urodzisz ale nie już! Idę poczytać jak to było...

Ooo jak fajnie, rano życzyłam majówkom szybkich porodów tak jak mój i prosze bardzo cytrynka rach ciach i tez juz po :-)
Super!!! Nie ma to jak szybki poród:)

reklama
Boziu! Cytryna potrafi zadziwic :) super! !!
Rysia rozwalilas mnie tym tekstem!!! Haha
Fiolkowa mam nadzieje że szybko sie zagoi!
PS. Cytryna urodzila w takim tempie że jej opis porodu może zajac trzy linijki postu ;) zanim się zorientowala to bobas już był na zewnątrz :)) czad!
Anetkai mnie tez mozesz życzyć takiego porodu :)

Do góry