reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Sembo, ja też stawiam że to ciąża :-D

Kurcze, ale majówek się nam rozpakowało po cichutku... :tak: A ja dalej w całości :-D liczę, że maksymalnie do przyszłego tygodnia:-D

reklama
czesc dziewczyny spać nie mogę,
Ullana dopiero jak człowiek zemdleje to się nim zajmą na IP.Kurcze to takie przykre:no: dobrze,że już jesteś po no i że z Małą wszystko ok.
Sembo czuję się podobnie.......
Dzieeczyny ja to nie zwracam uwagi na takie pytania.

dzien dobry
widze, ze na BB to nawet nocą produkcja nie ustaje :)

dzięki za rady Dziewczyny, bedziemy probowac kapieli w krochmalu i innych specyfikow do smarowania

nocka w miare spokojna, Iza bardziej sie meczy z bolem brzuszka, ale i Tomek caly czas stęka....ech.... aby przezyc te 3 miesiace (no w sumie 2 mies, bo moje dzieci w niedziele skoncza mieisąc)

milego dnia Brzuszki

Cześć porannie majówki :)

czy mamy już jakąś rozpakowaną ????

Oj dziewczyny, nocne marki :) biedne spać nie możecie. Mi na szczęście ostatnie noce mijają super, tylko jak się już obudzę o 6 to koniec spania :/

no witam
tym co w nocy czuwaly na pocieszenie powiwm.,ze potem bedziecie zasypiac bez problemu na stojaco;-)hehe;-) swoja droga moja mala najgrzeczniejsza jest w nocy.Szybko zjada i senny odlot.Za dnia to juz lubi pomarudzic troche ale generalnie bardzo grzexzna.
ale nam sie cicho rozpakowaly dziewczyny.gratulacje raz jeszczw!Za takie ciche zagrywki za kare prosze wszystko opisac w odpowiednim watku;-) :-*

kamilla dobrze pamietam to Ty z Opola??czy ktora?

ktos.sie.rozpakowal tego 1 maja?bo tyle rezerwowalo ten termin!

Cześć,

Ja w miarę pospałam, pogoda średnia, zamiast pięknie świecić słoneczko jak ludziska mają wolne to ponuro i pochmurno.

Współczuje nieprzespanych nocy tym co spać nie mogły.

Ejlar, ale ten czas leci, już miesiąc?

Noelle super, że córa grzeczna.

Mnie pobolewał w nocy brzuch, kilka razy mnie to obudziło, ale nie jakoś szczególnie mocno, więc nawet nie sięgałam po zegarek żeby sprawdzać co ile. Czekamy dalej.

Wygląda na to że w maju coś się nikomu nie spieszy do rozpakowania;)
W kwietniu szalały a teraz proszę: laba :D

Dzień dobry! :)

Dzień dobry,

jestem wykończona. Od 24 do 4 skurcze co 10, 15 minut. Nieregularne, bolesne lekko ( jak dla mnie ) ale bardzo juz nieprzyjemne, cały brzuch mi twardnieje, ciągnie ile wlezie. Spać się nie da. Teraz mnie już cały brzuch boli, chyba się zmęczył.

Ile mogą trwać te przepowiadające ? bo się wykończe. Ło właśnie leci skurczyk....

reklama
Mnie też twardnieje często... wieczorem tak mnie w szyjce kłuło (wiecie, że Firefox podkreśla mi słowo "kłuło"? Co za debilizm, przecież nie chodzi mi o KUCIE metalu, a o KŁUCIE, czyli ból) w szyjce, że aż mnie wyginało z bólu, młody się wiercił koszmarnie. Ból podbrzusza "miesiączkowy" to już norma, w dodatku w dupsku mi strzeliło gdzieś, jakaś rwa chyba, bo jak sobie źle stanę i próbuję podnieść nogę, to pośladek &%^##$$ :sorry2: :-( :dry:

Do góry