reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Dziewczynki ja urodziłam już nie miałam jak napisać... Opieka super, poród super, nie ma co narzekać Więcej opisze w wątku porodowym.. dam foty itp:-)
Wojtuś to bardzo grzeczne dziecko, dużo śpi i ssie ładnie z piersi. Brata już widział ale Ignaś traktuje go jak interaktywną lalkę:-D

reklama
Mnie Matylda dziś rano przemeblowała wszystko a potem po 5h ciszy zaczęłam się niepokoić.... na szczęśćie po 40 min szturchania dała się obudzić!

witam się porannie,
mam takie stresa ,że szok.Niby spałam ,ale co to za spanie.Mam schizy związane z tymi wodami ,że jest ich za mało i że Mały jest niedotleniony.
i chyba z dwojga złego wolę już urodzić niż czekac.
dobrze,że jestem pod opieką lekarza stale i to on będzie dziś podejmował decyzję.
a najgorsze jest to ,ze nie wiem czy ja wysikiwałam te wody:confused: niby miałam mokro ,ale ja wtej ciązy stale czułam się tam mokro:confused: mam pretensje do siebie ,że tak NIC nie zauważyłam.:angry:
tak sobie siedzę i myślę co ze mnie za matka?kobieta?
najgorsze ,że ciągle każa mi jesc i pić ,a ja ze stresu żołądek zawiązałam na kokardę i tyci tyci. nigdy nie miałam takie stresu ,zeby nie móc jesc. wprost przeciwnie! ja ze stresu zawsze żarłam tony słodyczy i inne rzeczy. widocznie to mój pierwszy MEGA stres życiowy.

Framama- To nie jest absolutnie Twoja wina!! Nawet tak niemysl. A jaka z Ciebie mama?- najlepsza jaka Franuska i Bruno moga miec- bo ich!! :-* Zobaczysz ze bedzie dobrze, a Brunus bedzie pieknym i zdrowym chlopcem. Wspolne chwile wynagrodza Ci ten stres. Jedz Kochana jedz pomysl, ze tuczysz syneczka przed pierwszym spotkaniem ktore juz tak blisko :-) &&&& mocno zacisniete

Ostatnia edycja:
tylko chwilka nawet nie wiesz jak bardzo jesteście mi potrzebne! dziękuję Ci Kochana za takie słowa:-)
EWUSIA Wojtuś to przepiękne imię!

reklama
Framama nie gadaj głupot i się sama nie nakręcaj bo zaraz wsiądę w samochód i podjadę do tej Twojej Kliniki (jak mi powiesz która to;-)) i dostaniesz ode mnie w łeb :-D Jesteś najlepszą matką jaką Twoje dzieci mogły by mieć !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Trzymam &&&&&&&&&&&&&&& żeby szybko rozwiązali sytuację.

Ewusia śliczny ten Twój Wojtuś :)

Ostatnia edycja:
Do góry