reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Marciosz u mnie chyba jest podobnie, bo nie widziałam żeby robili gdy ktoś tak po prostu przychodzi sprawdzić jeśli nie ma dolegliwości, skurczów czy bólu

Noelle, jak się ma męża lekarza, to nic dziwnego :-D na wymiar szyli? :cool2: :-D

Oooo, a ja jestem od kilku dni w permanentnym szoku, że mam pierwszy raz w życiu doskonałą cerę. Ani pół wyprysku, buzia gładziuteńka, pory zmniejszone... wprawdzie blada jak owsiane g*wno jestem, ale to kwestia kilku dni na słońcu, do naprawienia. Niech ta moja cera już zawsze tak wygląda, błagam! Znając moje szczęście, w trakcie połogu znów będę na twarzy kupą... :dry:

Ostatnia edycja:
hejka
nie dam rady Was doczytac
Widze tylko, ze cos sie dzieje u Framamy-wiec kciuki mocno zacisniete zeby wszystko bylo ok.

U nas niestety zaczynaja sie kolki, narazie niezbyt mocne, ale dzieciakom juz przeszkadzaja. Oby nie bylo tak jak z Ania, bo wtedy to zalamka.
A mojej Ani przegapilismy cztery nowe zęby (wszystkie piątki). To chyba dlatego byla taka marudna....

Aha, wczoraj juz zaliczylam wizyte u mego gina...tylko po zaswidczenie do becikowego. |Zebyscie zobaczyly jego mine na moj widok :). Usmiech od ucha do ucha i stwierdzil, ze juz teraz bedzie mogl spac spokojnie, bo moja ciąża dla niego to byl koszmar. Tlumaczyl, ze w zwyklej przychodni nie ma warunkow na prowadzenie ciąży blizniaczej, na dodatek powiklanej cukrzyca, podejrzeniem wielowodzia, nadkrzepliwosci, zatrucia ciążowego itd... itp.... Wiec juz teraz spokojny i szczesliwy, ze wszystko dobrze sie skonczylo.

Ostatnia edycja:
Framama trzymam kciuki!

Eljar współczuję kolek. Mam nadzieję, że szybko miną.

U nas znowu godziny płaczu :-(

A któraś pytała o Jamiego z Gry o tron. Ja go lubię. I Tyriona - tego to uwielbiam :-D Bez niego ta książka nie miałaby mocy.

reklama
Ja powrocilam do domu. Co nieco w wizytowym napisze:-)

Wlasnie w polowie kolacji mnie zemdlilo - juz prawie paw poszedl, ale jakos powstrzymalam:szok:

Framama - kciuki kochanienka &&&&&& ;)

Elajar - wspolczuje kolki, podwojnej:sorry:

Cytryna - wez no sie zastanow - chcesz ty rodzic czy nie:-D

Jutro jade na wioche do znajomych i wracam pojutrze, wiec na bb mnie pewnie nie bedzie. Ale na fb pewnie zajrze;)

Oooo Ewusia juz po;) Super;)

A wogole to bardzo u nas duzo dzieciatek rodzi sie przez cc...:szok:

Ostatnia edycja:
Do góry