reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Czesc dziewczatka:-). Z gory przepraszam , ze dokladnie to ja Was nie nadrobie:-/.. Ja juz nie wiem jak sie nazywam. Moje dzieci daja czadu na zmiane. Krzycza na mnie po nocach:-D. Niech one juz rosna i ida na studia. NIA, kciukasy. NOELLE, musze poczytac o Twoim porodzie, ide tam tranzytem. CYTRYNKO, rodzic , biegiem. OLA, noc z koszmaru..witamy w klubie.

reklama
No robi się coraz ciekawiej, zobaczymy która następna, czyżby Citrus :-D

Kasienkadg to masz podobnie jak ja kibelek od rana i pobolewanie podbrzusza. Ale mi jakoś ustało, więc czuję, że kolejny dzień przetrwam bez ekscesów.

Kaja czyli dzieciaki szaleją na całego nie dadzą Mamuśce pospać ;-) Nie martw się czas zleci, później z chęcia byś wróciła do momentu jak byli niemowlakami.

Kaja Matylda też na nas w nocy krzyczała. Ale na studia bym jej jeszcze nie chciała wysyłać. Muszę najpierw wycałować i wypieścić - dopóki nie ucieka.

OLA, moze nie na studia, ponioslo mnie troche.....
do pracy od razu, niech sie usamodzielnia..hahaha:-D

NOELLE, szlag.. Wspolczuje tych minut ciagnacych sie w godziny. Trauma. I mezowi tez, bo dla tych naszych chlopow to jeszcze bardziej traumatyczne przezycia.. Ale warto bylo, corcie macie PRZEPIEKNA, jak z okladki..w tej opasce, cudo:-)

ja szoruje łazienkę :D i teraz potrzebuje rady, mam na prysznicy taki osad biały od mydła itp i za pieron nie chce zejść, próbowałam płyn do szyb, cif, odtłuszczacz, cilit bang, a teraz nawet domestosem i dalej nic ;// Jakiś pomysł?

Ocet z ciepłą wodą :) nie ma nic lepszego ;-)

JA właśnie wróciłam ze spaceru :) byłam w szkole u dziewczyn i na poczcie ... boli mnie podbrzusze, jejuuuuuuuuu mam nadzieję, że się coś w końcu rozkręci :)

Kaja a Ty tak cały czas sama z dzieciokami??? czy może ktoś Ci pomaga????

Zapo współczuję nocki.

Ullana szkoda, że cc się nie udało. Trzymam &&&&&&&&&& żeby maluch jednak za bardzo nie urósł.

Sembo - perfekcyjna pani domu kiedys pokazywala ze na takie lazienkowe zabrudzenia dobry jest ocet - moczysz w nim wate i obkladasz brudne miejsca. Trzeba poczekac troche az zadziala (nie pamietam dokladnie ile, wiec lepiej zostawic niech troszke polezy). Moze pomoze;) Ja tak robilam wokol kranow, bo tam tez sie rozne dziwne rzeczy osadzaja;)

Kaja - ale wybiegasz w przyszlosc hehehehe :-)

Ja jakos bez sil jestem dzis... Mezowy wczoraj ogarnal chate, wiec mi zostalo prasowanie;) No i wypadalo by w koncu firanki powiesic :eek::eek: I moze posciel w sypialni zmienic... I zastanawiam sie co mlodemu na wyjscie ze szpitala przygotowac... Raz - w jakim rozmiarze:szok: Dwa - jak bardzo cieple:confused: Bo mezowy musi miec to pod nosem w razie czego:-p

Nie liczcie na mój poród jutrzejszy. Odkurzyłam mieszkanie, umyłam podłogi - cisza.

Ale dostałam zwrot podatku i aż mi się gęba cieszy :-)

Kasienkadg ja zapakowałam mu od razu w reklamówkę wszystko, coś jakby był upał i coś na chłodniejszą pogodę, nie waży ta reklamówka tony więc spokojnie ją doniesie:-) a wolę żeby on mi w rzeczach nie grzebał bo później tego nie ogarnę

reklama
Kamila - hehehe no wlasnie :-) Zreszta moj maz zielony pewnie nie wiedzial by kompletnie co ma wybrac z tej sterty :-D

Cytryna - bardziej sie postaraj i won na porodowke :-) Ja juz zapomnialam, ze wgl jakis zwrot mialam:dry:

Ja nie wiem co to za sens brac ten fenoterol jeszcze, skoro jutro koncze 37tydz a brzuch tak czy siak mi sie stawia:dry:

Do góry