reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Ullana ale przeżycia.pozostaje czekać na dzidziusia aż sama będzie chciała przyjść.
jejku dobrze,że ja już miałam poprzednio cesarkę to przynajmniej wiem ,że na mnie zadziała.

Nanu mnie też kłuje i na dodatek w moim brzuchu jest kamień wielkości dmuchanej piłki plażowej ,który dzwigan i jest ciężki jak głaz.

Cytrynka Ty to idź na porządny spacer a potem na porodówkę na co będzisz czekać.
ja na 11.30 do kliniki

reklama
Dzien dobry;)

Nia - trzymam kciuki &&&& i czekam na wiesci PO ;))

Noelle- OMG przeczytalam opis twojego porodu :szok: Chyba bym umarla ze strachu... Ale najwazniejsze, ze wszystko dobrze sie skonczylo!!!!

Aniaczek - no no no moze co z tego bedzie :-)

Ullana - no to nie pozostalo nic innego jak tylko czekac na rozwoj sytuacji;)

Mnie dzis w nocy potwornie bolalA miednica i tylek... I plecy... Ale jakos spalam i tyle co raz na siku wstalam. A tak naprawde ja sie wgole na siku nie budze w nocy:-) No i od rana juz 2 razy w wc ladowalam jak nigdy;] I troche mnie podbrzusze kluje...
Dzis ide na GBSa to powiem moze doktorkowi niech szyjke sprawdzi czy nie rodze jeszcze, bo jutro planuje jechac do znajomych na wies kilkadziesiat km od domu, wiec rodzic nie moge ;D

Ullana to trzymam kciuki, żeby kolos nie był kolosalny ;-)

Nanu jak masz wątpliości możesz na IP jechać i tam sprawdzą, czy wody są, czy nie.

Cytryna a ty sio na porodówkę, bo ja wygrać chcę!!! :-D

Sama z domu na spacer nie wyjdę, bo po wczorajszym, który trwał zaledwie pół godziny, myślałam że zejdę... Ale spoko, brzuch się stawia stosunkowo często :tak:

ja szoruje łazienkę :D i teraz potrzebuje rady, mam na prysznicy taki osad biały od mydła itp i za pieron nie chce zejść, próbowałam płyn do szyb, cif, odtłuszczacz, cilit bang, a teraz nawet domestosem i dalej nic ;// Jakiś pomysł?

Ja do ciężkich zabrudzeń zawsze udaje się do obi po coś z serii oro perfect. Działa zawsze, mają specyfiki do różnych zastosowań. Tylko czy są dostępne poza Polską? Nie wiem.

reklama
Nia kciuki zaciśnięte
Ullan
a kurczę już się wszystkie nastawiłyśmy że będziesz kolejną mamusią a tu nici, ale trzymam kciuki by dzidzia była zdrowa i rozmiarowo nie za duża :-)
citrus czyli na święto pracy pewnie będziesz już rozpakowana :-D
Noelle współczuję porodu, ja bym chyba na zawał zeszła:szok:

u mnie skurczy brak, brzuch się stawia co jakiś czas a mała szaleje - przyznam że wzięłam łyk energy drinka od męża i obwąchiwałam go przez kwadrans więc może to po tym chce się wydostać (wiem nieprawdopodobne ale jest dziś tak nieokiełznana że strach pomyśleć co będzie jak już wyjdzie na zewnątrz :happy2: a teraz do sklepu bo na sniadanie banana zjadłam i już mnie głód męczy. Czekamy na wieści o ostatniej mamusi kwietniowo/majowej :-)

Do góry