wiesz co, ja też jestem uczulona na jad komara. Nie zawsze, ale często puchnę niemiłosiernie jak mnie gdzieś dziabnie i trzyma mnie później nawet i dwa tygodnie :< ale osy i pszczoły mogą mnie kąsać ile chcą (nieprzyjemne, boli, ale nie puchnę) więc może córa niekoniecznie jest uczulona na żądła?! Przeżyłyście już jakieś pszczółki?Rysia co szerszeń o matko,ja bym musiała jechac do lekarza z córką bo ona ma alergię na wszystko nawet na ugryzienie komara.
Natalia - boziu, kompletnie się nie znam, ale mam nadzieję, że te wyniki hipoklikemii szybko przejdą?! Mam nadzieję, że to tylko tak poporodowo i zaraz będzie zdrowa jak ryba! A karmienia piersią niestety trzeba się uczyć.. zarówno ty jak i młoda trzymam kciuki, żebyście się szybko zaadoptowały do nowe sytuacji.
hehe ostatnio miałam kilka skurczybyków regularnych co 20 min, usiadłam na kibelku, zrobiłam "coś większego" i na tym się skończyło to był niesamowity poród :>To super pewnie do 2-3 dni zobaczysz maluszka skoro masz regularne skurcze