reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2013 :):)

jezuuuu.... !!! ale mi nie dobrze .....
mam wrażenie jakbym miała jakąś opaskę zaciśniętą na żołądku i kamyk w gardle (może w przełyku),
do tego zawroty głowy, zimno i jakaś taka wypluta jestem....

sory, że marudze ale musiałam się wyżalić

ooo, mam dokładnie tak somo z tym zimnem, wczoraj spałąm zawinięta w koc i pod kołdra, cały czas mna telepie

reklama
Cześć dziewczyny :)
Przyjmiecie mnie do swojego grona? ja też majowa 2013 :-) Termin porodu mam na 15.05.2013 przynajmniej jak na razie tak mi gin wyliczył.
Przeczytałam już kilka stron Waszego forum, ale jeszcze kilkadziesiąt przede mną:)
Dzewelajna mnie nic nie mdli wręcz przeciwnie, chodzę ciągle głodna pewnie dlatego, że mam tą dietę cukrzycową. Jem co 2,5 do 3 godz niewielkie ilości ale i tak ciągle bym jadła jakieś mięsko, najbardziej to kebab turecki z surówką pychota :)
Pozdrawiam wszystkie koleżanki i życzę miłego weekendu :-)

ja coś czuje że jeszcze kilka dni i zacznę się przytulać w WC ....
chociaż mam wrażenie że nastapi to za kilka minut.
moje mdłości robią się z każdą minutą coraz gorsze i ja co raz gorzej się czuje.
już mi nic nie pomaga - wcześniej wystarczyło coś zjeść i tyle a teraz zjadłam jabłko - było mi jeszcze gorzej - miałam wrażenie takiej surowizny, potem napiłam się wody to już w ogóle masakra a teraz zjadłam kalafiora i nic mi nie przechodzi ... bleee...

jeszcze ten metaliczny posmak ...bleeeee .....

a do tego wszystkiego siedzę w pracy...siedzę ha - ledwo co siedzę ....
i co chwila latam siku ....

wczoraj powiedziałam swojemu K, że mam dość - niech sobie bierze tego groszka do siebie - ale tak tylko na kilka tygodni ...

Witaj alfa :)

Ja też właśnie jakoś niewyraźnie się czuję:( normalnie mi słabo, brzuch mnie boli, ,łyknęłam nospę i czekam aż przejdzie.
NAjchętniej to bym poszła do domu ... ale jeszcze 3h :-(

ooooo alfa witam cię i tutaj :-)

3 godziny - to są moje najgorsze 3 godziny .....

potem jeszcze do fotografa musze podjechać i w końcu do domu - może jakoś podołam

żebym jeszcze mogła tak usiąść i odsapnąc a tu roboty od chol... i ciut ciut

Kinga oj oj moj dom tez sie prosi o sprzatanie ale chyba zostawie to na jutro :)

Mnie cos kaszel gorszy łapie moj m jak gruzlik kaszle cholerka tego uniknac sie nie da:(
Ja przebudzilam sie o 10 bo listonoszka przyniosla reczniczek dla dzidzi i spala dalej i wstalam o 12 masakra spac mi sie caly czas chce...

kora bedzie coraz lepiej mama w koncu zrozumie ze taka rodzinke chcecie miec i to wasza sprawa:)
dzewelajna na zatrucie to moze za wczesnie co wydaje mi sie ze to w pozniejszym okresie moje cisnienie tez rozne jest a gorzej pul nie raz kolo 90:/
Z ciekawosci teraz zmierzylam i mam 108/69 ale bywalo wyzsze...

Lori przebojowego kota masz:D

citrus szefowa wyrozumiala:)

Sun ja tez sie staralam ponad rok spokojnie...

Asia tez tak mam o byle co plakac mi sie chce widze ze w telewizji cos nei tak to ja tez placz ech hormonki:)

Ja niestety nie bede miala gdzie wrocic bo moja podopieczna juz pojdzie do przedszkola ale cos bedziemy myslec:)
Wlasnie oby wytrwac do 2 trymestru spokojnie:)

Lori ja tez mam lęki ech jak tylko poczuje ze mi mokro patrze co to ale to sluz z luteina ech...

Zapominajka ty 19 pazdziernika?? bo ja tego mam genetyczne ale moge przyjsc jeszcze 3 pazdziernika i pewnie nie wytrzymam i pojde ale chcialabym na ta wizyte zrobic juz badania moze w przyszlym tygodniu zrobie i odrazu bedzie z glowy...

alfa witaj:) mnie wczoraj wieczorem rece marzły lodowate byly...

Cześć dziewczyny :)
Przyjmiecie mnie do swojego grona? ja też majowa 2013 :-) Termin porodu mam na 15.05.2013 przynajmniej jak na razie tak mi gin wyliczył.
Przeczytałam już kilka stron Waszego forum, ale jeszcze kilkadziesiąt przede mną:)
Dzewelajna mnie nic nie mdli wręcz przeciwnie, chodzę ciągle głodna pewnie dlatego, że mam tą dietę cukrzycową. Jem co 2,5 do 3 godz niewielkie ilości ale i tak ciągle bym jadła jakieś mięsko, najbardziej to kebab turecki z surówką pychota :)
Pozdrawiam wszystkie koleżanki i życzę miłego weekendu :-)

Witaj!!!

Dziewalajna właściwie to powinnaś się cieszyć. Kilka dni temu miałaś stresa, że nie ma serduszka jeszcze. A wszystkie te objawy świadczą o tym, że fasol się rozwija :tak:

Jak czytam o tym co wam dolega, to już mi nic do dodania nie zostaje. Też to mam, może z wyjątkiem bólu brzucha. Bo ten mnie akurat tylko ciągnie.

Iggy zasnął biedaczek i nastała cisza...

reklama
alfa1973- witaj, kebaby tez uwielbiam, mam "swojego turka" niedaleko ktory robi pyszne kebaby :)

ja tez jakos ciagle marzne, ale na dworzu tez juz chlodno teraz mam 15 na plusie

co do pracy to ja mam nadzieje do porodu sie obronic i o pracy bede myslala dopiero jak dziecko skonczy roczek, wtedy pojdzie do zlobka a ja poszukam czegos odpowiedniego

Zapominajka, perelka- ja tez na 19 pazdziernika mam usg :)

dzewelajna- wspolczuje mdlosci, ale -jakkolwiek to brzmi :)- im wieksze mdlosci tym pewniejsza jestes ze wszystko ok :) ja tez bym nic nie miala przeciwko zeby nasi mezowie pierwsze trzy miesiace mieli dzieci u siebie :):):)

ja tez sie boje jak kazda, ale staram sie optymistycznie na wszystko patrzec, jesli juz mialo by cos byc to przeciez nie mozemy tego niestety zmienic, ale bedzie dobrze musi byc :)

kora- robisz badania prenatalne standardowe czy inwazyjne?

Do góry