reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

jezuuuu.... !!! ale mi nie dobrze .....
mam wrażenie jakbym miała jakąś opaskę zaciśniętą na żołądku i kamyk w gardle (może w przełyku),
do tego zawroty głowy, zimno i jakaś taka wypluta jestem....

sory, że marudze ale musiałam się wyżalić

ooo, mam dokładnie tak somo z tym zimnem, wczoraj spałąm zawinięta w koc i pod kołdra, cały czas mna telepie

reklama
Cześć dziewczyny :)
Przyjmiecie mnie do swojego grona? ja też majowa 2013 :-) Termin porodu mam na 15.05.2013 przynajmniej jak na razie tak mi gin wyliczył.
Przeczytałam już kilka stron Waszego forum, ale jeszcze kilkadziesiąt przede mną:)
Dzewelajna mnie nic nie mdli wręcz przeciwnie, chodzę ciągle głodna pewnie dlatego, że mam tą dietę cukrzycową. Jem co 2,5 do 3 godz niewielkie ilości ale i tak ciągle bym jadła jakieś mięsko, najbardziej to kebab turecki z surówką pychota :)
Pozdrawiam wszystkie koleżanki i życzę miłego weekendu :-)

ja coś czuje że jeszcze kilka dni i zacznę się przytulać w WC ....
chociaż mam wrażenie że nastapi to za kilka minut.
moje mdłości robią się z każdą minutą coraz gorsze i ja co raz gorzej się czuje.
już mi nic nie pomaga - wcześniej wystarczyło coś zjeść i tyle a teraz zjadłam jabłko - było mi jeszcze gorzej - miałam wrażenie takiej surowizny, potem napiłam się wody to już w ogóle masakra a teraz zjadłam kalafiora i nic mi nie przechodzi ... bleee...

jeszcze ten metaliczny posmak ...bleeeee .....

a do tego wszystkiego siedzę w pracy...siedzę ha - ledwo co siedzę ....
i co chwila latam siku ....

wczoraj powiedziałam swojemu K, że mam dość - niech sobie bierze tego groszka do siebie - ale tak tylko na kilka tygodni ...

Witaj alfa :)

Ja też właśnie jakoś niewyraźnie się czuję:( normalnie mi słabo, brzuch mnie boli, ,łyknęłam nospę i czekam aż przejdzie.
NAjchętniej to bym poszła do domu ... ale jeszcze 3h :-(

ooooo alfa witam cię i tutaj :-)

3 godziny - to są moje najgorsze 3 godziny .....

potem jeszcze do fotografa musze podjechać i w końcu do domu - może jakoś podołam

żebym jeszcze mogła tak usiąść i odsapnąc a tu roboty od chol... i ciut ciut

Kinga oj oj moj dom tez sie prosi o sprzatanie ale chyba zostawie to na jutro :)

Mnie cos kaszel gorszy łapie moj m jak gruzlik kaszle cholerka tego uniknac sie nie da:(
Ja przebudzilam sie o 10 bo listonoszka przyniosla reczniczek dla dzidzi i spala dalej i wstalam o 12 masakra spac mi sie caly czas chce...

kora bedzie coraz lepiej mama w koncu zrozumie ze taka rodzinke chcecie miec i to wasza sprawa:)
dzewelajna na zatrucie to moze za wczesnie co wydaje mi sie ze to w pozniejszym okresie moje cisnienie tez rozne jest a gorzej pul nie raz kolo 90:/
Z ciekawosci teraz zmierzylam i mam 108/69 ale bywalo wyzsze...

Lori przebojowego kota masz:D

citrus szefowa wyrozumiala:)

Sun ja tez sie staralam ponad rok spokojnie...

Asia tez tak mam o byle co plakac mi sie chce widze ze w telewizji cos nei tak to ja tez placz ech hormonki:)

Ja niestety nie bede miala gdzie wrocic bo moja podopieczna juz pojdzie do przedszkola ale cos bedziemy myslec:)
Wlasnie oby wytrwac do 2 trymestru spokojnie:)

Lori ja tez mam lęki ech jak tylko poczuje ze mi mokro patrze co to ale to sluz z luteina ech...

Zapominajka ty 19 pazdziernika?? bo ja tego mam genetyczne ale moge przyjsc jeszcze 3 pazdziernika i pewnie nie wytrzymam i pojde ale chcialabym na ta wizyte zrobic juz badania moze w przyszlym tygodniu zrobie i odrazu bedzie z glowy...

alfa witaj:) mnie wczoraj wieczorem rece marzły lodowate byly...

Cześć dziewczyny :)
Przyjmiecie mnie do swojego grona? ja też majowa 2013 :-) Termin porodu mam na 15.05.2013 przynajmniej jak na razie tak mi gin wyliczył.
Przeczytałam już kilka stron Waszego forum, ale jeszcze kilkadziesiąt przede mną:)
Dzewelajna mnie nic nie mdli wręcz przeciwnie, chodzę ciągle głodna pewnie dlatego, że mam tą dietę cukrzycową. Jem co 2,5 do 3 godz niewielkie ilości ale i tak ciągle bym jadła jakieś mięsko, najbardziej to kebab turecki z surówką pychota :)
Pozdrawiam wszystkie koleżanki i życzę miłego weekendu :-)

Witaj!!!

Dziewalajna właściwie to powinnaś się cieszyć. Kilka dni temu miałaś stresa, że nie ma serduszka jeszcze. A wszystkie te objawy świadczą o tym, że fasol się rozwija :tak:

Jak czytam o tym co wam dolega, to już mi nic do dodania nie zostaje. Też to mam, może z wyjątkiem bólu brzucha. Bo ten mnie akurat tylko ciągnie.

Iggy zasnął biedaczek i nastała cisza...

reklama
alfa1973- witaj, kebaby tez uwielbiam, mam "swojego turka" niedaleko ktory robi pyszne kebaby :)

ja tez jakos ciagle marzne, ale na dworzu tez juz chlodno teraz mam 15 na plusie

co do pracy to ja mam nadzieje do porodu sie obronic i o pracy bede myslala dopiero jak dziecko skonczy roczek, wtedy pojdzie do zlobka a ja poszukam czegos odpowiedniego

Zapominajka, perelka- ja tez na 19 pazdziernika mam usg :)

dzewelajna- wspolczuje mdlosci, ale -jakkolwiek to brzmi :)- im wieksze mdlosci tym pewniejsza jestes ze wszystko ok :) ja tez bym nic nie miala przeciwko zeby nasi mezowie pierwsze trzy miesiace mieli dzieci u siebie :):):)

ja tez sie boje jak kazda, ale staram sie optymistycznie na wszystko patrzec, jesli juz mialo by cos byc to przeciez nie mozemy tego niestety zmienic, ale bedzie dobrze musi byc :)

kora- robisz badania prenatalne standardowe czy inwazyjne?

Do góry