reklama
Kamila1988
Fanka BB :)
Natalia mam nadzieję że mąż zdąży dojechać i że nie będziesz się sługo męczyć, kciuki zaciśnięte:-)
Za Ciebie Wiki też, obyś szybko doszła do siebie po cc:-)
Niechże u mnie zacznie się coś dziać
Za Ciebie Wiki też, obyś szybko doszła do siebie po cc:-)
Niechże u mnie zacznie się coś dziać
ALG
Znalazłam cos takiego na jednej stronie o ciąży... wypowiedź odnośnie 40 tyg...
"Tylko niewielki procent dzieci rodzi się o czasie. Dlatego jeśli jeszcze nie urodziłaś, to musisz być cierpliwa. Fakt, że jest Ci teraz ciężko i nie możesz się doczekać. Na pocieszenie powiemy, że ciąża Słoni afrykańskich leśnych trwa około 22 miesiące."
"Tylko niewielki procent dzieci rodzi się o czasie. Dlatego jeśli jeszcze nie urodziłaś, to musisz być cierpliwa. Fakt, że jest Ci teraz ciężko i nie możesz się doczekać. Na pocieszenie powiemy, że ciąża Słoni afrykańskich leśnych trwa około 22 miesiące."
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
ALG doczekasz się
Kora trzymam kciuki. Faktycznie niezły czas na poród. Mam nadzieję, że to zapalenie płuc szybko minie!
Natalia Wikkii &&&&&&&&&&&&&&& i czekam na wieści od was!
Kora trzymam kciuki. Faktycznie niezły czas na poród. Mam nadzieję, że to zapalenie płuc szybko minie!
Natalia Wikkii &&&&&&&&&&&&&&& i czekam na wieści od was!
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Fiołkowa dzień się dopiero zaczął
No właśnie;-)
Aha, tak czytam o tych wodach i przypomniało mi się, że położna w moim szpitalu powiedziała mi ostatnio, że po odejściu zaleca się szybki przyjazd do szpitala. Pewnie wszędzie jest inaczej.
Ale ja ewentualnie i tak bym od razu nie jechała. Z Kubą po odejściu wód byłam w przeciągu 2 godzin, a potem okazało się, że i tak nic nie "idzie", więc gdyby coś, to teraz bym dłużej poczekała
Aha, tak czytam o tych wodach i przypomniało mi się, że położna w moim szpitalu powiedziała mi ostatnio, że po odejściu zaleca się szybki przyjazd do szpitala. Pewnie wszędzie jest inaczej.
Ale ja ewentualnie i tak bym od razu nie jechała. Z Kubą po odejściu wód byłam w przeciągu 2 godzin, a potem okazało się, że i tak nic nie "idzie", więc gdyby coś, to teraz bym dłużej poczekała
Ostatnia edycja:
sembonzakura
heeej dziewczyny, zgadnijcie kto wczoraj w nocy miał wspaniały seks ???
na pewno nie ja.
pieprzę to, idę ciasto jeść.
na pewno nie ja.
pieprzę to, idę ciasto jeść.
reklama
marciosz
Natalia początek porodu filmowy ! Mąż przez pół Polski jedzie, łamiąc wszystkie przepisy by zdążyć na narodziny córki ! No życzę Kochana lekkiego porodu i zazdroszczę po cichutku...
Wiki Ty też już dzisiaj będziesz miała swoją kruszynę ! Trzymam kciuki !
Czy już codziennie będę wstawała cała rozedrgana i biegła sprawdzić forum ? hahaa
Kora, Alg Wasza kolej :-)
Ciekawa jestem czy jeszcze dzisiaj któraś zaskoczy ?
Wiki Ty też już dzisiaj będziesz miała swoją kruszynę ! Trzymam kciuki !
Czy już codziennie będę wstawała cała rozedrgana i biegła sprawdzić forum ? hahaa
Kora, Alg Wasza kolej :-)
Ciekawa jestem czy jeszcze dzisiaj któraś zaskoczy ?
Podziel się: