reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2013 :):)

Sembo wazny mecz w koncu ;-) Ja tez ogladalam na sali.A teraz nie umiem wylaczyc tv :sorry: I zastanawiam sie co zrobic z tym fantem...
Kaja ja Cie podziwiam dziewczyno!Maluchy dzielne bardzo ale Ty tam tez dzialasz za 7 krasnoludkow i jeszcze dobre duszki!
Z mamami jest swietnie!Moja przyjechala do Zuzy i powtarzala bez przerwy:tylko spokojnie,nie denerwuj sie,wz gleboki oddech! :-) Problem w tym,ze to ona byla spanikowana a ja bylam oaza spokoju.A teraz lata jakby 8 red bulli wypila.I to chyba z wodka w dodatku...
Sprawozdanie zlozylam na porodowkowym watku.Skorzystam,ze moj maluszek spi i tez sprobuje.Cos czuje,ze dzisiaj nie bedzie 8 godz bez przerwy.Bedzie ja budzil Wielki/Maly Glod ...:-)

Nanu ktora porodowka?Z ciekawosci.Zwiedzilam 4 wroclawskie ale to bylo kilka lat temu...

reklama
Mdla, planowaliśmy kamienskiego, ale po dzisiejszej wizycie zastanawiamy się nad Chałubińskiego (kliniki). Podobne warunki, niektóre aspekty nawet lepsze a nie ma tłumów i masowych, taśmowych porodow.... nic no, , zobaczymy...
Teraz zmykam spać bo rano wizyta. Oby te moje wyniki byly dopuszczalne i nie zmusiły gin do skierowania mnie na jakąś patologie... na razie mam tylko część tych dodatkowo zrobionych i jedne w normie, inne za wysokie a jeszcze inne za niskie. Może rano jakieś kolejne będą widoczne w necie. .. no i ciekawe co gin na nie powie....

Dziewczyny chciałyście wiedzieć, która będzie następna: JJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

wikkii to my dzisiaj dwie:-D
Właśnie odeszły mi wody:-D
Narazie czekamy, nic się nie dzieje no i oczywiście na porodówkę jadę sama bo męża nie ma. Dzwoniłam do niego ale był w Łodzi i trochę potrwa zanim dojedzie. Zdąży albo na końcówkę albo zobaczy już córeczkę.

Swoją drogą nie mam skurczy i nie wiem ile mogę czekać z jazdą do szpitala, wie któraś?

A i dziewczyny pozwoliłam sobie zapisać numery do nanu i cytrynki więc będę informować na bieżąco:-D

Natalia o matuśku trzymam kciuki Kochana! koniecznie daj znać co i jak:-)

Wikkii trzymam kciuki za dzisiejszą cc i czekamy na wieści :-)
Sembo mam nadzieje,że dostałaś wczoraj to co chciałaś ;-)

Ullana to Ty spryrulka jesteś jak lustereczko podstawiasz iwszystko widzisz.......:-p

o matko ależ na Majówkach się dzieje, przez Was całą noc różne porody mi się śnią ,aż z tego wszystkiego już wstałam.

Natalia ale super :) zawsze chciałam, żeby mój poród rozpoczął się od odejścia wód ( niczym w fimie ) haha Trzymam kochana mocno kciuki dziś już będziemy tuliły nasze maleństwa.
Nanu zdam relacje o szpitalu jak tylko wróce to sobie dokładnie przemyślisz gdzie chcesz rodzić.
Ja juz chyba gotowa i jadę do szpitala.
Mam nadzieje, że jak wrócę będzie więcej szczęśliwych mamusiek :)

sspoko, spoko jeszcze siedzę w domku:-D
dzwoniłam na IP i mam jeszcze spokojnie troszkę czasu bo nic się innego nie dzieje : skurczy brak
Szkoda bo pewnie podłączą mi oxy

Tak Fra jak tylko nie zrobi rodzicom psikusa i się chłopcem nie okaże to będzie Ada:-D
Też jestem zdania, że nie ma się co spieszyć zwłaszcza, że narazie skurczy brak.... a i najważniejsze mąz już coś się pozamieniał i jedzie do nas tak, że do południa powinien zdążyć:-D:-D:-D

Wikkii trzymam kciuki za Ciebie kochana!!!

Natalia nie ma co się stresowac choć ekstytacja napewno jest. jestem przekonana,ze twój maz zdazy dojechac :-)
pozostaje ci tylko relaks i oeczekiwanie na dzidziusia:-):-) ale fajnie

reklama
Do góry