reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2013 :):)

chmurka - ja miałam podobny poród jak noelle meczylam się cały dzień ze skurczami jak trafiłam do szpitala to 2,5 cm tak jak u niej, skurcze dochodziły do co minuty a ja nadal tylko 4 cm. Po 3 kroplowkach i niesamowitych bolach urodziłam po 22 godzinach. Też chcieli mnie ciąć ale dopiero wtedy jak ciśnienie małego by spadło a temu się podobało w środku i chciał być tam jak najdłużej. Urodził się cały fioletowy i nie oddychal... ;// ale wszystko w pożądku było a to jest najważniejsze... temat porodów to temat rzeka można mówić i mówić i żaden poród nie jest taki sam.

reklama
KAJA cUDOWNE buty. uwielbiam obcasy.
KARTAGINA bardzo się cieszę ,że już wracacie razem z Martusią do domku:-)
SEMBO najlepsze życzenia z okazji rocznicy. i chyba troszkę przesadzasz z tym swoim wyglądem.

A ja dziś czuję się średnio. nie będę Was zamęczać smęcenie.

sembo - mój Małż też mi nic nie mówi miłego na temat wyglądu. W ogóle nic nie mówi, ale może to i lepiej, bo by musiał kłamać;-)
Wszystkiego dobrego z okazji rocznicy!!! Kochajcie się jeszcze 100 lat!:tak:

A ja po badaniach , słodkiej bułce i ogórkach małosolnych! ughhh! jakie pyszne!!!

pobrali mi 3 probówki krwi, siuśki na posiew oddane - jutro wizyta, nie wiem czy wszystkie wyniki zdążą być do 9tej rano.... nic no, najwyżej doślę gin mailem....

Noelle bidulko ale się namęczyłaś no! dobrze,że Nataszka już z Wami, cała i zdrowa!

Ja dziś cd prasowania, na obiad botwina - pierwsza w tym roku! :D

a z tymi komplementami w ciąży to chyba tak jak mówicie, ludzie czują że wypada mówić: o jak ślicznie wyglądasz, ciąża ci służy! A prawda taka że wielorybki z nas jak nic!
Ze mnie S się śmieje że mam usta jak Angelina - nawet one mi spuchły!

cześć dziewczyny!

same dobre wieści, Noelle w końcu doczekała się, choć pewnie innego przebiegu porodu się spodziewała, Kartagina wraca już szczęśliwie do domku:-)

mi ostatnio mąż rzucił komplement, że mi bicki nieźle urosły:eek:

Framama,
mnie też jakoś źle ostatnio, nanulika też narzeka, może to ten etap ciąży, bo mamy podobne terminy...:sorry:

witam się

Noelle - bosko, że już jest pooooo i z Maleńką w ramionach:biggrin2:
ale zaszalała jak Kartagina :-p

a ja właściwie nareszcie czuję się rewelacyjnie :rofl2:
śpię, jem, nie rzygam, nie puchnę,krzątam się po domu, nawet dziś w sklepie byłam rano :tak:- co prawda w sumie może 100 metrów wszystkiego przeszłam, ale zupełnie inaczej się chodzi po chałupie niż po chodniku :cool2:
jak nie będzie padać, to wyjdę jeszcze z Pysią na spacer :biggrin2:
oooo i tak, to bym mogła się czuć i chodzić w ciąży
ciekawa jestem czy to cisza przed burzą :-D
a co do wyglądu, to też nie narzekam, bo przynajmniej nie jestem patyczakiem jak ostatnio
nie chciałabym za bardzo schudnąć przy karmieniu....po L, to strasznie wyglądałam, tak wyssała ze mnie wszystkie soki :-p a teraz mam nawet cycki :-D

remontu ciąg dalszy, pewnie się do poniedziałku pociągnie i wtedy mogę się zawijać na porodówkę
- akurat Lili stuknie 5,5 roczku, miałaby prezent ;-) bo ona bardziej się doczekać nie może niż ja :-D
kilka razy dziennie się pyta, czy Hipolinka już chce się urodzić :tak:i wkroczyła w etap oddawania wszystkich swoich rzeczy :-p
co chwilę coś mi przynosi, że na nią już za małe, albo że tym, to już się nie bawi i żebym spakowała dla dzidziusia :rofl2:

Kaja - butki w sam raz dla mnie :tak:

własnie chyba powinnam się rozejrzeć za jakimiś butkami do latania z wózkiem :-p

reklama
Super, że Noelle jest już mamusią, tylko bidulka miała taki ciężki poród :/

Ja właśnie wróciłam od lekarza i szpitala zaraz opisze na wizytowym, w każdym razie już jutro zostanę mamą :)

Do góry