reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2013 :):)

Noelle, bosko, wielkie gratulacje, jestes dzielna jak nie wiem co, sciskam mooocno!

Zapo, jak tam Matylda, przesypiacie nocki?

Asiu, no ja mam jeszcze dwa miesiace zeby zrzucic co trzeba, takze luz:-)

Kurcze, dziewczynki co sie juz strasznie mecza, zycze cierpliwosci , juz niedlugo:-*

Ej, dziewczyny, no przeciez nie pojde do slubu w kapciach:-D..chocbym sie miala zameczyc cala noc na parkiecie ma byc rasowo, i te buty maja byc widoczne, w sensie sukienka z rozporem, a co tam szalec to szalec:-D.

reklama
kaja - buty przepiękne i zazdroszczę, że możesz takie nosić :tak:
Musisz koniecznie być jak Angelina z nogą:-D

wiikki - no to piękne wieści. Już jutro? Jak Twój nastrój, w takim razie?:happy:

Ja się muszę wstrzymać z kupnem butów do momentu, gdy moje nogi wrócą do człowieczych rozmiarów. Na razie stare, rozczłapane balerinki sprawdzają się świetnie :tak:

u mnie dziś na obiad chyba będzie potrawka z wołu. Mam kawałek steka do rozmrożenia i chyba po prostu uduszę z warzywami do ryżu. Zrobiłam ciasto czekoladowo-truskawkowe, prawie Nataszy na urodziny :p taka ze mnie przemyślna ciotka.

Wikki no proszę jaki szybko rozwój akcji:)

Ullana fajnie, że starsza córeczka tak się cieszy na rodzeństwo i potrafi się dzielić, oby tak zostało po narodzinach :-)

Kaja masz rację masz błyszczeć!!!

ej Kobietki rozkrecamy sie :) no ale to juz prawie maj, wiec nie ma na co czekac

Tylko te porody jakies ciezkie.... Noelle-wracaj do formy szybciutko

Wikki-trzymamy kciuki mocno i bedziemy czekac na wiadomosci

reklama
Ja dzisiaj spałam 12 godzin! Mój A. obudził mnie telefonem o 11 :szok:

Noelle - gratuluję że masz już swoje szczęście przy sobie :tak:
Wiki - a więc Ty następna!!! kciuki:-D:-D
kaja - śliczne buciki! :tak:

Kartagina - jak już znajdziesz chwilkę to napisz co u Was :cool2:

A moja psica zagryzła dzisiaj pszczołę! To chyba pierwszy raz w życiu kiedy użyła zębów na inne zwierzę :shocked2: Czekam teraz na skutki jej ukąszenia przez tą pszczołę!!! :wściekła/y:

Julek ma właśnie czkawkę :-D

Ja na obiad dzisiaj spaghetti bolognese robię :-D Tylko nie wiem czy po spaghetti będzie mi się chciało wyskoczyć do sklepu. Jak nie to mam penne ;-)

Do góry